Suck


Jag blir så trött på folk som man är jätte trevlig mot, och som sedan inte ger ett skit tillbaka.
Och så är jag trött på vissa människor (nämner inga namn) som man typ tar massa initiativ till att träffa, man frågar och frågar, ska vi hitta på nåt? Vill du hänga med på bio? (ja, ni fattar).. men som alltid säger att de inte har tid, de ska göra det och det, och liksom bortförklarar sig hela tiden. Tillslut så tröttnar man ju på att fråga, så känner jag i alla fall just nu.

Och till sist de som lämnar sina vänner för att de skaffat pojkvän. Asså jag kan förstå när man precis blivit tillsammans, man är ny kär och bla bla bla, men när det handlar om typ flera månader efter och man typ aldrig får träffa dig, och liksom.. du verkar inte vilja träffa mig heller och jag orkar inte tjata liksom. Det är upp till dig nu, jag kan inte göra mer.

piss lördag


Rolig dag, verkligen.
Måste sätta igång och plugga till ett stort (?) prov vi har på Torsdag. Om psykiska sjukdomar och grejs.
Vi ska kunna fakta om:
Neuroser
Depressioner
Självmord
Psykoser
Schizofreni
Tvångssyndrom
Anorexia
Bulimi
Kroppsfixeringar


Dels så ska vi kunna skriva om symtom och vad det finns för behandlingar på varje. Oh gosh säger jag bara. Men det är ganska intressant ändå så.
Ska fan ha MVG! yäää bäjby yääää



Nån som vet nån fest? nånting annat? vad som helst?


byyee

I knew it

image152
I don't want this moment to ever end. Where everything's nothing without you.
I want you to know, with everything I won't let this go.

These words are my heart and soul, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.







Jag tyckte allt gick superbra alldeles nyss. Men nu känns det som jag håller på att falla tillbaka igen, och det gör mig rädd. Men den här gången har jag mig själv att skylla, får se hur jag gör med allt.

(Jag vet att jag inte har något liv som sitter och skriver tusen blogginlägg på en Fredags kväll, men vad ska man göra, har ingen ork till att hitta på något i alla fall)

Nirvana




De var mina absoluta idoler typ i 7:an, 8;an och 9:an.. nästan sorgligt att jag börjat lyssna mindre och mindre på dem, för de är verkligen bra, eller var verkligen bra. Kurt Cobain var verkligen min gud, och jag skulle kunna gjort allt för att få träffa honom. Jag och Fia, eller vem det nu var, vi tände ljus och hade minnesstund för han 2004 då det var tio år sen han dog. Älskade hans texter, och älskade allt som hade med honom att göra. Hur som helst, tänkte avsluta detta blogginägg med en sjukt bra video, eller låt, med dem. Njuuuuut




"i rather be hated for who i am then be loved for who im not"
.. fint citat och jag håller fullkomligt med

:)

image150

Bjuder på en skön bild på  mig & Jens.
Nu ska jag iväg till Ica och köpa något gott till ikväll





Tack och hej, äckliga tjej!

Maat


Sitter och väntar på käk, e sjukt hungrig. Smäller av snart. Potatisgratäng och kycklinggryta ska vi äta, mumma <3
Pratar med roligt folk på msn, hahaha :D
vad som händer ikväll vet ingen, antagligen blir det bara att va hemma, någon som har något förslag?

Min kära vän


Igår kväll när jag satt vid datorn och hade det som roligast så blev skiten så jävla seg och jag var nära på att slå sönder fitthelvetet. Då passade jag på att stänga av den och krypa ner i min varma (?) säng och dö lite, en tidig kväll vilket var skönt efter att jag klarat att vart vaken hela bakisdagen och inga spyor inräknade där inte, nejdå.

Och för er som inte vet, på bilderna där nere där det är en pojk med så är det då den omtalade Jens, som själv skrev två fin fina inlägg i denna blogg.
Bjuder även på en annan tjusig bild, Jens i egen hög person:

image149




see ya /kossan

Nostalgi



Fanns inte den riktiga videon, så det fick bli med svampbob ;) hahaaha.. lite roligare sådär :D
Minnen med den här låten asså, sjukt med nostalgi. typ åttan, shit asså.. haha

Lite pics från igår kväll


Jadu..


Man mår ju som man förtjänar om man säger så.. höhö
Va sjukt kul igår i alla fall, vilket säkert märktes med alla blogginlägg? typ 10 stycken på en kväll, aja
jävligt kul! Nästan så att man tar och gör om det, kanske redan imorn? nej, skämt åsido.. orkar inte med en gång till, inte denna vecka i alla fall.
Resten av lovet... hm, ska bara sova och jag vet inte vad. Men det blir säkert najs









sjukt gott bröd som jag och jens köpte. något jag rekomenderar ;)

wohooo :D

häääääääääääääääääääääääääj kjag är inte pilsk
nejdååååååååååååååååååååååååååå
ja lovar



jag ät full


som faaaaan

kuk!!!!!

jag är kåt!!! Jag behöver ponani!!! haahaha asså man blir kåt av alkohol vet nån varför??? asså jag har hört att alkohol sätter stopp för kåthormongrejerna är det sant???? om nån har svaret på det hör av er!!!!
// Jens;D sexxxyyy

Jossan är oxå kåt hon försöker ta av mig tröjan och ta av mig byxorna helatiden :P hon är verkligen pilsk!!!!!!!!!!!!!!

EYH YEAH

everybody want'd to fall in love, NOT ME!!!!!

Aina här... tänkte att det går bra att skriva lite när jossan hänger i sängen.... det är cool här.

pARETY

fanb vilket partey det är här hos mig... det typ äääger!!! danko jones på stereon & det äääger
JAg har phett kul & alla andrsa också tror jag....... YEAH!

Bo




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA

;;)););));)


hääj, nu sitter jag och  jens framför the computer och blandar drinks, e-type spelas här i bakgrundenr och det är roligt minsann. Hm...... dewt smakar lime i käften.. lajm,, hahaa... äääh..öööh..
kl är nu 22:08 och jag är lite smått berusad, kan man tänka sig....... fjortis... JAAAA
HMMMMMMM


HÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!!
Jag heter Jens :P
Asså det är så att jag har nämnts ganska mkt här men ngen vet vem jag är men det här är jag!! inte för att ni ser nån bild men shit the same ;D;D jag är varm whoooohooo!! fett med värme asså och så dricker jag boooooose ;D det är gott och jag har blandat drinkar hela dagen eller kvällen rättare sagt och dom har blivit fett goda ajg funderar på att bli bartender _!!!
HAHAHA OMG!! JOSSAn sitter här och har cyklop på sigo och sticker sig i benet med en kniv!!!!!!!!! XD omg ass¨å det här är  så kul!!!! har ni tid så kom hit ;D;D;D

Suuupa


Om ca en och en halv timme beger jag mig till stan för att träffa pappa och käka på kina restaurang, fett gott!
Sen efter det ska jag träffa Jens, han ska handla lite grejer i stan och sen ska vi hem till mig och kanske käka middag av nåt slag? och sen vänta på att the people ska komma och partaja liite :D


Fett kul kommer det bli!

Tack och hej, äckliga tjej!

Like a dream come true

image133



Gaah, jag måste tillbaka. Saknar Egypten enormt. Det kanske låter sjukt töntigt, hur man kan tycka om en plats så mycket. Men det var värsta upplevelsen, en av de bästa sakerna jag gjort. Och liksom, allt var så underbart där, man slapp tänka på alla skolsaker, slapp bo med morsan. Asså man var så fri på nåt sätt, och behövde aldrig komma i tid till något typ och känna stress. Allt var bara så jävla underbart. Och jag önskar att jag vore rik så jag kunde åka dit när jag vill, men det kan jag ju inte. Hoppas jag får jobba på praktiken i sommar i alla fall, då ska jag tjäna massor, och då jävlar ska jag tillbaka <3

I brist på annat...

image132

Dagens citat:

Jag och Aina sitter och pratar på msn, hon skickar låtar till mig.

Jag: shit, våra datorer connectar verkligen bra idag :O
Aina: ja, det är ju helt underbart. blir alldeles pilsk


HAHAHA.. skönaste!

Mätt


Ja, igår kom ju Jessicka som sagt till mig. Och vi lekte och hade det skoj :) vi gjorde även hallon och blåbärs smoothie som blev as god.. mumma. Och idag har vi inte gjort så mycket, vi åkte till Vällingby med morsan. Hjälpte henne att handla lite, sen åkte jag och Jessicka till Tekniska, för att ta bussen till Rimbo. Skulle möta Dennis och köpa en vodka av honom. Jessicka var snäll och följde med, tack <3
Sen åkte vi tillbaka, klev av vid Danderyd, Jessicka åkte hem och jag med. När jag kom hem lagade jag middag till mig och mamma, lax... mums.. och nu har vi käkat klart. Jag är så mätt så jag tror jag spricker.
Men nu ska jag ta och bada, det är sjukt kallt här.
Är jäävligt taggad inför imorn :D... haha ^^


byyyyyee

Tjolahopp din snopp


Sitter framför datorn och käkar gröt, va å handlade på Brommaplan åt morsan nyss, som är en liten sjukling. Sitter och väntar på Jessicka nu, hon kommer runt halv fem tiden typ. Känns som en evighet kvar, och har ingen aning om vad jag ska göra tills dess. Men men, får väl se till att hitta på något i alla fall.
Kan ingen rolig ringa?!.. vafan e detta för lov... baaaajs


Kom på en rolig grej, när jag och Jens smsade mitt i natten här om dan så skrev han nånting "..... jag orkar inte vara valen längre"... hahahahah och jag tyckte detta var sjukt kul, blir jäävligt flummig av mig när jag är trött (som säkert många andra också blir).. skulle stå vaken såklart, men men ... hahaha


Jaa, vad ska man säga...

                                                                                                           
image131



























.... annat än att man har det sjukt tråkigt. Längtar till Onsdag också, supa sig på kanelen är alltid najs.

Uppdatering


Det var jätte kul hos Sanna,  Birgitta (sannas mamma) berättade en massa och sen fick vi prova en massa krämer, foundations och sen så fick vi prova typ världens bästa mascara, som gjorde ögonfransarna dubbelt så långa, det var typ sjukt. Haha.. aja, super skoj va det i alla fall. Sen gick jag hem och kollade lite på tv, såg att det var Made maraton på mtv, och det kunde jag ju inte missa.
Efter det så gick jag på promenad, och handlade också. Och nu sitter jag här och ska snart äta middag, linssoppa.. mumma.
Juste, imorn kommer Jessicka hit och det ska bli super kul! Och på Onsdag ska jag ha ferre, så se till och kom vettja :D



Bye bye suckers!

Mörkrädd?



image130
hjälp! ska man bli mörkrädd eller? HAHAHAHAHA, omg....

Till Sanna


Vaknade runt halv 10 idag, sen gick jag ut på en promenad, i ungefär en timma. Och nu sitter jag här och käkar frulle, och väntar på Ida. Vid 12 tiden ska vi till Sanna för hennes mamma ska ha nån lektion för oss om hudvårdsprodukter. Lite spännande sådär, men kan skriva mer sen och berätta hur det var.
Måste käka klart frullen och göra mig i ordning nu, vill inte direkt öppna dörren för Ida i svettiga "träningskläder".


Tack och hej, äckliga tjej!

www.bellasuger.se



Hahah, en ny blogg jag kommer bli berioende av. Hahaahah snubben är ju för skön, blondinbellas tvilling? ;)

Allt snack om Lindsay...

image128


Slumpade förbi kanal 6, och Freaky Friday. Där är då Lindsay Lohan (som nog alla vet). En gång i tiden, när jag var mindre, så gillade jag henne enormt. Älskade hennes film föräldrafällan, kunde kolla på den tusen gånger om utan att tröttna, men sen tappade jag bort filmen och sen dess har jag nog inte sett den, men strunt samma, det hör inte hit. Grejen är den att jag ogillar henne skarpt nu, hon har blivit helt, bombad? man hör massor om henne i skvallertidningar om droger, och vare inte någon rattfylleri grej också? visst, ingen är perfekt.. allt är säkert inte ens sant. Men hon står lågt ner på min lista nu, hon var nästan som min förebild förut.. men inte nu längre, nej nej





















seriöst, inte okej?!

Att komma vid sex


Ja, det är väl fullkomligt vanligt för vissa, men inte för alla.image127
kommer ihåg att hon Sandra pratade om det på sexföreläsningen, varför tjejer nästan aldrig kommer vid sex.
Medans killar typ 99 % av gångerna gör det. Det är bara för att tjejer inte stimulerar klittan så mycket, hahah ..
Killars känsligaste del är ju ollonet, och tjejernas är ju klittan. Så det är ju inte så konstigt då, killen blir stimulerad på bästa stället, men inte tjejen, inte när det bara handlar om kuk i fittan... så , det är ganska logiskt egentligen. Jag har aldrig tänkt på det. Haha...



Så tjejer, stimulera mera!

Misery Buisness



Jag var helt besatt av den här låten förut.. och btw så är sångerskan snygg jao. Enjoy ;)

Tråkigt


Vaknade vid 11, åt frukost .. tog det lite lugnt här hemma och gick sedan ut på en promenad. Nu har jag precis duschat, sitter här och har verkligen INGENTING att göra. Jag som har längtat som fan till lovet, att bara får chilla, sova ut och allt vad det innebär, men nu sitter man här och har det så bra som man längtat efter. Och ändå så klagar man, det finns ju liksom inte ett skiiiit att göra. Aja...
Kom på att jag måste läsa ut boken i Psykosocialt arbete till typ vecka... eh, nånting. Så jag kan ju fördriva tiden med att göra det.


Hare bra people, ni har säkert en roligare påsk än jag.

?















Varför ska folk vara så otrevliga för? fattar verkligen inte

Promenix

Har precis vart ute på en promenad, kallt som fan var det. Och nu ska jag kika på tv och äta typ sista kladdkakan som finns kvar, bakade igår. Mensmonster som jag är.. hoppas det är något bra på tv ikväll. Någon som vet?

Tänk vad fort tiden går




image126


Saknar tiden då det var vi tre, fast jag vet att det aldrig skulle kunna bli som förut om vi umgicks likadant nu. Men men.. tider var det i alla fall <3

Vem är du egentligen?



image124
I'm head over heels, godess of mine
your curls touching my face and now I can fly
you brought my life back
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive



...



image120

Ta mig tillbaka till Egypten..

zebra

image119

Köpte även denna zebra bikini för 30 fucking spänn :O 15 kr per del asså..

"Det känns som julafton nu"


Jahapp, då är man hemma igen. Fett skönt. Drog till stan med Sussi efter skolan, det var kul, jävligt kul faktiskt. hahah! Köpte inte koftan jag ville ha, den var lite kort.
Men jag köpte den här istället som jag blev helt kär i, för lika mycket stålar.
149 :-




Gud vad jag är hungrig nu, skulle kunna käka upp en hel ko.
Ska väl gå och laga något att äta
tjingeling





Farmen Sebastian




image117

hahahahah, roligaste människan!

CAMILLA SKRIVER

hej schnigel =)

Vad kul att jag hitta din blogg:P vet inte riktigt vad jag ska skriva.


Tycker om din fina blogg, tyvker inte alls att de ska finnas nå färg. så fint som de e =DDDD

Massa kramar från xxx

Påsklov!


Ja, det är det snart i alla fall. En skoldag kvar. En kort dessutom.
Fan vad skönt, jag ska bara chilla hela jävla lovet.
Börjar halv elva och slutar tre, ska försöka ragga med mig nån till stan när vi slutat. Skulle vilja köpa en kofta på Gina Tricot.. haha nu börjar jag fast jag just klagat på allt det där. Men men, inte samma grej direkt. Den va fin.. och bra pris typ :)

Kom med en idé till morsan också, tänkte höra om hon ville sy en leopard klänning/tunika till mig.. så vi ska eventuellt kolla på tyg nästa vecka. Spännande!
Men men, nu måste jag springa och göra mig i ordning!
Hoppas alla får en trevlig dag för det vet jag att jag kommer få, hahah.. eller hoppas i alla fall.


Ärtor ut!

Modeblogg?


Som ni kanske har märkt så har inte jag direkt skapat någon modeblogg, varför? ja, för att det inte direkt intresserar mig, eller asså, jag är inte helt ointresserad av mode. Det är inte det. Men jag tycker att det har blivit så himla mycket ba åå har du senaste det och det, och allt har blivit så jävla fjortis över det hela. Eller nej, nu sa jag typ fel.. men aja.
Asså det jag menar är, varför inte bara ha sin egna stil? det man själv tycker om? vare sig det är mode saker eller inte? det kanske är blandat? var dig själv bara för i helvete. Fast det som är problemet nu är att man knappt kan vara som man vill, eller ha en "annan" stil utan att bli kallad för emo, hahaha, det är så jävla pinsamt.. vilket jävla samhälle vi lever i

Så nej, jag vill inte ha nån jävla modeblogg, det finns redan tillräckligt med sånna, och det är ju sjukt jätte intressant att läsa vad alla shoppar varje dag och för hur mycket, å alltid dessa spegelbilder på "dagens outfit".. och om man typ har en tröja från H&M eller liknande så är det väl pinsamt?...
jag förstår inte....





image114

Hemmaa


Fotoutställningen var ganska okej i alla fall, eller det var ganska tråkigt, men häftiga bilder.
Efter det gick, Cissi och Krille mot tunnelbanan och vem står inte där jo Tobbe, haha.. så stod och snackade lite med honom, medans Krille rökte klart. Och sen åkte jag hem och nu är jag äntligen hemma och det är så jääääääääääävla skönt ;)

Snart är det lov också och det ska bli ännu skönare, fy fan asså!

Nej nu ska jag ta och göra något vättigt, släppa ut mina kissekatter kanske till och börja med. De sitter utanför mitt rum och bara glor på mig surt. Hmmm... sen vet jag inte vad som händer. Bara chilla och kanske laga något å käka


baaajs bajs

Fotoutställning


Vill inte vill inte vill INTE
tråååååkigt
vill hem och bada och bara kolla på massa tv
mysa

orkar inte med det här



bajs och hejdå

Skola och stan besök


Gick till skolan idag även om jag inte kände mig så prima igår kväll, mådde mycket bättre idag så det var skönt!
efter skolan så träffade jag Jens i stan och vi gick och tittade på tyg till min klänning som han ska sy till mig till Studentskivan :) fin fint kommer det bli! efter det gick vi och kikade lite, Jens köpte solbrillor och sen åt vi på Mc donald's där vi väntade på Jessicka som skulle komma för att ge mig pengar för hennes studentbiljett till min skiva.
Och det var så sjukt, hade mått prima hela dagen men just på eftermiddagen när jag skulle åka till stan för att möta Jens så började skiten igen, eller jag mådde inte illa så mycket men har en sådan konstig magverk, och sen efter vi käkat på Mc donald's så började jag må illa igen och kallt som fan var det asså jag ville bara dö!

Aja, efter Mc donald's i alla fall så följde jag med Jens och Jessicka till bussen som det skulle ta och efter det drog jag hem. Nu sitter jag här och känner att jag behöver göra klart inlämningsuppgiften som ska vara klar till imorgon men gaah, har verkligen ingen ork, känner ingen motivation till någonting längre. Men men, det är väl bara att göra.
Sen ska mamma hjälpa mig och ta mina mått så jag kan ge dem till Jens :)


hejdå töntar

<3



Fin låt.. tänker på dig <3

Turk Jens


Hahaa glömde skriva bästa citatet från helgen. Jag och Jens låg nyvakna och snackade lite, om att han ser lite utlänsk ut bland annat. Och helt plötsligt:
"Tänk om jag sitter där på tunnelbanan och folk tror att jag är turk?"...
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA jag typ dooooooooooooooooog

Helgen


Ja i Fredags var jag då hemma och pluggade hela kvällen. Och i Lördags åkte jag till Jens, vi såg på melodifestivalen, sen efter det såg vi på någon rolig film som jag inte direkt minns vad den hette. Allt var perfekt ända tilli Söndags, vi skulle laga gröt, och efter typ två slevar så kändes det som om hela min magsäck vändes ut och in och jag tänkte "Nej nu i helvete måste jag spy".. först kändes det som att det skulle gå över men sedan var jag tvungen att springa på toan i alla fall och usch vad äckligt det var. Först blev jag typ lite skakis, förstod inte riktigt vad det var, och det gör jag fortfarande inte. Asså först mådde jag bra, men när jag var på väg hem från Jens så kände jag hur illamåendet kom igen, eller inte riktigt sådär att man är tvungen att spy men. Och när jag kom hem så åt jag middag, jag kände liksom att jag var hungrig, och jag åt inte för mycket så jag typ mådde illa pga det, utan jag vet inte.. började må illa sen igen iaf och igår kväll när jag typ skulle sova så kändes det som att jag skulle spy igen, men jag la mig ner snabbt i sängen, på sidan som man ska göra när man mår illa (?????) och hoppades på att det skulle gå över om jag sov lite. Det trodde jag först imorn när jag vaknade, men icke.. asså jag är som matt i hela kroppen det går inte att förklara, känns som att jag inte orkar göra någotning. Illamåendet kommer lite till och från och jag har som ont i magen, så jag gick till skolsystern och hörde vad fan det kunde vara. Först började hon fråga om jag hade haft några sexuella kontakter, och om jag skyddar mig vid sex och bla bla, sen en massa annat. Hon trodde typ hade det hade och göra med mitt virus eller vad det är jag har, att jag tagit på mig nåt extra virus eller nått, eller så var det magsjuka, vilket går över ganska snabbt sa hon... hmmm.. orkar inte!!!
det räcker med den här jävla förkylningen, orkar inte gå runt och ständigt må illa också! ska ha mens i veckan och det plus den här skiten kommer ju göra att jag avlider!! fy fan

BOTA MIG NÅN!!!

Mjääk


Nu ska jag strax kila iväg till bussen, mår piss.
Har två prov idag, önska mig lycka till!

Skriver mer om helgen och så senare idag.


byyye

Min Fredagskväll


Ja, den har bestått av pluggande, pluggande och åter pluggande. Jag har två prov på måndag, men jag vet, jag får skylla mig själv. Imorn ska jag till Jens och det ska bli skoj :) så då ryker det en dag för mitt pluggande, men palla liksom. Måste ju ha lite kul när det är helg ;) det var därför det blev så mycket plugg today. Tog en paus efter några timmar och badade lite och drack té.. kändes som om jag skulle somna i badkaret, inte bra. Nu ska jag packa lite som jag ska ha med mig imorn.. (låter som jag ska vara borta en evighet jag vet).. men måste ha lite ombyteskläder eller nåt iaf, annars vore det inte så najs. Så jag passar på och packar det ikväll så jag inte glömmer det imorn eller nåt, eller glömmer det gör jag nog inte, men man packar typ i sista sekund och då är det alltid något man glömmer. Dessutom får jag lite tid till att plugga innan jag åker. Shit, jag låter som värsta plugghästen.. illa







Blondinbella?


Nej, jag hajar fortfarande inte. Jag kanske är efter. Men jag tycker ändå att hon är helt jävla patetisk, jag menar.. titta på henne! Hennes pappa är nånting å hon har massa pengar å bah yeeeah! asså hon skriver inte ens bra, jag vet många andra som skriver blogg, som skriver mycket bättre än henne, samt mycket intressantare. Jag förstår bara inte grejen, jag menar. Att hon är medlem i den där MUF föreningen, moderata ungdomsföreningen eller vafan det nu står för, det säger väl allt? eller ja, hela namnet BLONDINBELLA säger väl allt det också, haha.. skrattretande. Och så tittade jag på nån debatt hon va med i en gång också, hahaha.. så sjukt vad jag garvade åt henne. "Jag shoppar för drygt 10.000 i månaden".. asså jisses. Inte för att hon sa det i den debatten men,.

Näe people, ska vi inte ta och springa en powerWALK?... hahahaha!


image112
Asså allvarligt, om man ska bli fotad för en tidning, som i det här fallet City. Så posar man väl fan inte så där? Va det playahead eller facebook hon tänkte på när hon fotades eller? XD

Blogg tips?


Skriv nåt tips om hur jag kan designa min blogg please?
och lite roligare grejer jag kan skriva om please?



see ya

Pappa!


Var hos doktorn, och han tog blodprov på mig och grejer. Dessutom lyssnade han på mina lungor och sedan kollade han om jag hade svullna lymfkörtlar och grejer, eller vad de nu var. Sen kände han typ under mina armar och grejer, kändes som om han tafsade på mig överallt! haha
Men aja, han kollade på blodprovet och sa att det inte  var någon bakteriell skit, utan att det bara var nåt virus typ. Vilket man inte kan göra någonting åt.. asså gaaah! jag blir galen på det här, har vart så här i tre jävla månader och kommer säkert behöva vara så här i tre månader till! jävla skit
Innan jag kom till doktorn btw, när jag satt och väntade i väntrummet. Så satt det några utländska människor där, typ från afrika.. aja, spelar ingen roll. Och de hade en liten kille med sig, på typ 8 år, och han bara satt och gall skrek och grät och jag tyckte så synd om honom. Asså ibland skrek han och ibland satt han där knäpp tyst, men sen när jag såg att han satt och skakade på huvudet och typ hade någon ficklampa han lekte med så förstod jag att han säkert var Autist. Eller ja, kan ju inte vara säker, men han betedde sig precis så i alla fall. Tyckte så synd om honom stackarn!
Fan vad m börjar analysera och sånt där när man går barn och fritid, haha,. inte klokt

Aja, när jag var klar hos doktorn så kikade jag lite på H&M, och sen drog jag hem till pappa. Ska äta middag här tonight och visa bilderna från Egypten. Och då fick jag reda på vad läkarna sagt om hans lungor och det, när han åkte akut med ambulans till dem.. och han sa att de sagt att han har KOL :O hjälp liksom. Blev inte lite orolig nu. Är inte det typ dödligt och grejer? fan fan fan...

kommentera någon som vet!!!

Doktorn


Nu sitter jag i skolan och jag och Mikaela har fortsatt med vårt, + camillas och daniels arbete om Autism och Asperger. Vi slutar 3 och kvart i 4 ska jag möta morsan i vällingby och sen ska jag till doktorn för jag har varit sjuk i 3 fucking månader. När jag var i Egypten så blev allt bra, men sen när jag kom hem så blev jag ännu värre. Jag har så ont i halsen att det inte finns, så nu kan doktorn fanimej inte ge mig någon jävla hostmedicin och säga att allt nog ska bli bra. Nu vill jag fanimej veta vad det är för jävla fel på mig! Känns som mitt huvud hänger 10000 meter ner i marken och just nu vill jag bara sova....

Och allt blev bajs i helgen så nu ska jag bara plugga och plugga, kanske ska på fest på lördag, beroende på hur jag  mår.


Ärtor  ut!

Sex föreläsning


Igår vaknade jag och såg att jag fått ett sms från Ayman, bra start på dagen liksom :) haha.
Hann inte skriva något igår förövrigt för jag var inte hemma på hela dagen. Var i skolan först, och folk frågade om jag skulle med på teatern, vilket jag helt hade glömt bort. Så klockan 18 igår möttes vi upp hela klassen vid Kulturhuset där vi såg på Djungel boken.. den höll på i 3 timmar. Ganska bra faktiskt, eller jaa.. lite långtråkig ibland. Men vissa saker var skit roliga! haha

Idag var vi på sex föreläsning eller något sånt med hon Sandra.. bla bla bla, kommer inte ihåg hennes efternamn. Men hon är ganska känd, skriver sex spalt i nån tidning. Aja.. det var ganska kul, och man fick reda på saker som man inte visste ;) haha.. eller det mesta visste man väl, var ganska mycket självklara saker, men men..
Sen under pausen vi hade så fick man skriva frågor på lappar som hon sedan skulle läsa upp och svara på, och då var det en kille som hade skrivit "Varför får inte jag stånd när jag ser min mormor?".. ba, whaaat .. ahahahahahah!! så sjukt kul.. hon ba: "Det är inte så konstigt om man inte får stånd när man ser sin mormor".. hahaha, sjukt kul.
När föreläsningen var slut åkte jag hem för jag har bajs ont i halsen och känner mig helt sär.. väl hemma pluggade jag till cp provet vi har imorgon (ja, cerebral pares XD) och det gick väl, åt helvete.
Nu är jag så jävla hungrig så jag spricker, så jag ska väl gå och laga mig nåt att äta..

see ya fuckers!


:(





Så nära, men ändå så långt borta...


EGYPTEN


Egentligen borde jag plugga men jag pallar inte asså. Tänkte att jag skulle börja skriva lite om Egypten resan, det mesta som jag kommer ihåg i alla fall.. finns säkert sjukt mycket saker som inte kommer med sen. Men i alla fall.
Vi åkte på Lördagen och var sjukt uppspelta, resan tog fem timmar och det var god mat på planet och allt. Sen kom vi av planet, gick ner för trappan och där stod det en buss som mötte upp oss och körde oss till flygplatsen som inte låg så långt ifrån planet egentligen, men men. Sen klev vi av bussen och stod i en helvetes jävla lång kö till passkontrollen, asså det kändes fanimej som det tog flera timmar! Och sen så skrev vi på någon konstig lapp och efter det gick vi och hämtade våra väskor, och vi var typ sist så våra väskor rullade inte på bandet längre utan de stod brevid alldeles ensamma och väntade på oss. Jag och Ida skulle gå på toa, men det luktade förjävligt där inne och det fanns inget papper typ så vi sket i det. Sen följde vi efter en snubbe som höll upp en Detur skylt, och så fick vi guide av någon svensk snubbe också som sa åt oss att följa strömmen som var längre bort, och långt långt där borta väntade några bussar. En svensk tjej frågade oss vilket hotell vi skulle till, men det var ju ospecificerat så hon tog våra namn och sen sa hon vilket hotell vi hamnat på och sen vilken buss vi skulle ta, buss nummer 5 var det. Bussen stannade vi tre hotel, Empire beach, Empire hotel och Empire Inn. Och vi skulle till Empire inn och alltså gå av sist. Typiskt. Men resan gick ganska fort och vi hade en snygg reseledare eller vafan han nu var med oss ;)
Sedan anlände vi till hotellet, en i varje rum skulle följa med den snygga reseledaren och hämta nyckel och skriva på nån grej (jag gjorde det såklart) och den andra personen i rummet skulle hålla koll på väskorna. Sen gick vi in på vårt rum och inspekterade den en massa, packade inte upp någonting. Vilket vi typ inte gjorde på hela resan heller. Vi tog en liten tur rakt över gatan bara och köpte lite vatten och chips, sen vågade vi inte gå något mer för det verkade för läskigt där, haha. Vi gick hem och käkade chips och så, sen så la vi oss ganska tidigt för vi var trötta.




DAG 1

Vi vaknade runt 9 på morgonen för vi skulle på något möte på Empire hotel (granhotellet). Där blev vi informerade om utflykter och saker man kunde göra. Och vi anmälde oss på två, en resa till "Paradis ön" på mångaden, och en resa till Luxor och besök av konungarnas dal på torsdagen, och det kostade ju en del. Så vi fick leva lite snålt vissa dagar, hoppa över middagen eller liknande. Vi levde mest på chips och sånt faktiskt.
Efter mötet så skulle vi gå ner till stranden för första gången, och vi mötte en gubbe som väldigt gärna ville visa oss vägen, och pekade att vi skulle svänga höger ner för någon gata. Och han sa typ att det var 200 meter dit eller nåt, fan va naaajs tänkte vi. MEN, jag lovar.. det tog fanimej EN jävla timme för oss att komma till stranden. För ALLA och jag menar verkligen ALLA Egyptier på den där gatan slet i oss, sprang över gatan och kom till oss för att fråga vart vi kom ifrån och försökte bjuda in oss i deras affärer och ville att vi skulle ta deras visitkort osv. Vi lyckades komma in hos någon som hette Jimmy, och vi kom knappt därifrån. Sen ville han visa sin jävla smyckes butik också som låg över gatan och vi trodde vi skulle dö. Sen när vi äntligen kom iväg från honom så fastnade vi hos nästa, och nästa, och nästa.. eller vi kom inte in till dem men de tog tag i oss och ville prata. Och om man bara går så ropar de "Hey, I'm talking to you!" och bla bla bla. Till sist var jag så galet irriterad, då det kom fram en till kille till oss och frågade vart vi kom ifrån, så jag sa Finland. Och då började han räkna på Finska. (Om man säger att man är från Sverige så börjar de säga "God dag, god dag" och en massa. Sen frågade han vad jag hette, och jag sa Berta och började gå vidare. Men då sa han bara "Hallo, hallo, Berta!". Hahahaha och där kunde jag inte hålla mig från skratt, och inte Ida heller och han undrade vad som var så kul så då förklarade Ida att jag ljög och inte alls heter Berta. Hur som helst så ville han att jag skulle skriva "Happy birthday" på Svenska åt honom, och jag var nära på att säga nej, men tänkte, vafan.. jag skriver det fort sen drar vi. Ah, lycka till. Jag skrev det, sen ville han skriva våra namn på Arabiska, på två lappar som vi fick, och sen undrade han om vi ville ha nånting från hans affär (köpa alltså), och Ida letade efter ett cyklop så hon provade ett, och beslutade sig för att hon ville ha det. Men hon hade inte så mycket pengar på sig för tillfället, men hon fick ta med sig det och komma tillbaks och betala det, killen (som förövrigt heter Marco) litade på oss sa han, dumt att göra det egentligen. Han var likadan försäljare som alla andra som drog med oss in i affärer osv, men han var på ett annat sätt ändå. Fett skön!
Tillslut kom vi ut därifrån och nästan sprang till stranden och det var så härligt när vi äntligen var framme. Empire Beach, att vi inte fick det hotellet tänkte vi. Massa pooler, najs strand. Den var ganska liten, men sjukt najs ändå.
Ida var lite små sjuk. och låg och vilade lite på stranden, medans jag tog mitt första dopp i Röda havet.
På kvällen sen gick vi tillbaka och hämtade Marcos pengar och sen gick vi tillbaks till honom för att betala cyklopet. Och även denna gång fastnade vi där, men vi hade sjukt kul. Satt och chillade med honom i hans soffor och han bjöd på något konstigt té som vi först inte vågade smaka på, men sedan gjorde vi det och det smakade typ saft. Marco frågade om vi ville med till något kareoke ställe senare på kvällen, men vi var inte så säkra riktigt, så vi tackade nej, eller nja.. vi sa typ att vi skulle upp tidigt för att åka till "paradis ön".. vilket vi iofs skulle. Men att vi kanske kunde hänga med han ut någon annan dag. Sedan gick jag och Ida till stranden en sista gång, ville se hur det var där på kvällen. Men det var mest kolsvart och blåste väldigt mycket gjorde det (det hade gjort det i stort sett hela dagen) så vi gick tillbaka ganska tidigt till hotellet för att sova.






DAG 2

Idag gick vi upp runt 7 för att åka till Mahmaya, den sk Paradis ön. Vi åkte buss i kanske 45 minuter, något sånt. Och väl framme så väntade båtarna som skulle ta oss till ön. Båtresan skulle ta 45 minuter men det kändes som typ en och en halv timme, men när vi nästan var framme så kom det en mindre båt och hämtade oss och skulle ta oss till stranden. Ön var helt fantastisk och det var sjukt najs att kliva av båten och sedan gå barfota där i stranden asså. Precis som en dröm ;) Det fanns såna där parasoll gjorda i vass eller vad det nu är, och mattor gjort av samma tror jag som man kunde ligga på. Sjukt najs! Innan vi hade kommit oss till rätta så var det dags att bege oss ut på snorkling, tog kanske en halvtimme. Men de ställde båten jätte konstigt, långt bort från revet så ingen orkade knappt simma dit, för det var som en ström som gjorde att det var skit trögt att simma. Fick kallsup i det jävla saltvattnet också, INTE NAJS. Ogillar saltvatten asså. Aja, senare bar det av till ön igen där det bjöds på Lunchbuffé och jag och Ida åt tills vi typ sprack, vi var sist kvar på matplatsen och servitörerna flirtade med oss och det var super kul. Haha. Sedan badade vi och snorklade en massa och jag tog kort på en massa fiskar med engångskamera jag köpt. Vi gick även och checkade in baren och kollade på den fina utsikten, och när vi minst anar det ser vi att folk börja röra sig mot båten och att vi typ är ensamma kvar på stranden så vi började gå mot våra väskor och då kommer det fram en kille till oss som säger "Finish time, Finish time!" och vi fattade ingenting. Klockan var bara 16 typ och de hade sagt att vi skulle komma hem runt 23 till hotellet! Lite besvikna blev vi allt.
Men det var sjukt trevligt i övrigt på ön.
På kvällen sedan blev våran middag ett paket korvbröd, och kinderegg (eller hur fan det nu stavas), fast det var inte själva eggen utan som en chokladkaka, kom snabbt att bli våran favorit. Vi satt och käka på uteplatsen vid Empire Hotel eftersom vårt hotell inte hade någon, och sedan gick vi in på deras hotellbar och tog en varsin drink, sen hade vi inte så mycket att göra så det blev en ganska tidig kväll igen. Det kändes lite dumt att vara på semester men ändå gå och lägga sig så sjukt tidigt, men det fanns liksom inte så mycket att göra runt om den trakten. Och man ville inte direkt ta taxi på kvällen , Jag och Ida in till stan liksom, nej nej. Folk vara galna bara där vi bodde typ så. Tidig kväll som sagt, men sjukt skönt att sova..







DAG 3

Dagen tillbringades på stranden, vi käkade även där för första gången. Middag. Vi levde på chips som vanligt och så, så vi åt ingen lunch. Jag var ute och snorklade ensam en gång, för jag hade glömt cyklopet hemma på hotellet, så jag fick låna Idas.. och medans jag var där ute i vattnet så hade det kommit en Beach snubbe (fanns folk som jobbade på stranden och informerade om utflykter och så) fram till Ida och informerat om Moto och Jeep safari. Men hon sa att hon inte var intresserad just då, för hon ville prata med mig om det först. Vi var lite osäkra på om vi skulle ha pengar till det.
På kvällen sen skulle vi sätta oss vid Empire hotels uteplats igen och käka gott gott, men påvägen ut från hotellet så var det någon som ropade på oss ifrån informations desken, fanns typ tre sådana eller nåt. Där de också sitter och informerar om utflykter, och det var tydligen samma snubbe som hade pratat med Ida samma dag om Safarin. Och han undrade om vi fortfarande inte var intresserade. Vi sa att vi var det men inte var säkra om vi hade pengar till det, så vi sa att vi skulle återkomma när vi hade bestämt oss. Och under tiden satte vi oss där ute och käkade vårt gott gott och sedan gick vi in igen för att säga att vi besämt oss för att tacka ja. Inte till Jeep safarin utan Moto Safarin, då man får köra fyrhjuling i öknen för att åka och besöka Benduinerna (ett folkslag) och typ käka där och se hur de lever osv. Vi hade inga pengar, men han sa att vi kunde betala på Fredag då vi skulle iväg. Sedan undrade han om vi ville med ut, på nån pub i närheten av hotellet. Vi pallade inte att vara fega mer, vi hade liksom gått och lagt oss varje kväll tidigt innan så vi ville ut och ha lite skoj. Han sa nånting om att Dj Ayman skulle spela där och så. Vi fattade inte att det var han först. Och sedan skrev han ett meddelande på en lapp "In front of the hotel, 22:00.. ok?".. haha. Om han hade sagt det rakt ut till oss så hade nog hans kollegor börjat undra, så.

Vi gick ut och satte oss på uteplatsen en stund till och sedan vid 21 gick vi tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning och grejer, och sedan mötte vi upp Ayman utanför hotellet och sedan gick vi till puben som hette Jukebox. Ganska mysigt ställe, men inte så jätte mycket folk. Vi slog oss ner på nån skön soffa i något hörn och nästan direkt började Ayman prata med mig om att han hade sett mig på stranden någon dag innan, och tyckte jag såg så trevlig och söt ut, och att han sedan hade letat efter mig, men inte hittat mig. Och jaa, att han inte hade haft en flickvän på typ bajs länge och ja, en massa saker. Sen gav han mig hand massage ;) Ida och jag drack en massa drinkar och blev bajsfulla, och det ena och det andra hände den kvällen. Men det var den skönaste kvällen på länge. Lite senare runt 00:00/01.00 så skulle jag och Ida gå tillbaks till hotellet och hämta våra pengar som vi glömt där, så vi kunde betala våra drinkar. Och jag och Ida var tydligen lite högljudda för vi mötte lite snubbar på vägen och ena sa typ att vi skulle vara tysta och grejer, vadå hej fjortisfylla.. haha. Jag lovade även Ayman att komma tillbaka sen, men när vi väl gjorde det så syntes han inte någonstans. Jag och Ida slog oss ner på den gamla platsen och tillslut kom det en snubbe som var från Madagaskar och började prata med oss. Han sa att Ayman hade stuckigt med några tjejer och vise versa och ja, pallade inte bry mig. Det kom även en till kille och började prata om att Helsinborg låg i Sverige. Och jag och ida ba "nej, det ligger i Finland! vi borde veta, vi bor i Sverige" och så höll vi på att diskutera om det där. Han gjorde värsta kartan och ritade helt fel. Men han hade ju helt rätt egentligen insåg vi dagen efter, det är ju Helsingfors som ligger i Finland, inte Helsingborg. Hahah, vi var så nyktra. ohja.
Madagaskar bytte plats och satte sig brevid mig och undrade om vi skulle hänga med till något disco på någon strand men vi pallade inte, sen började han typ tafsa på mig och det blev typ för mycket så jag och Ida drog efter ett tag för att sova.

DAG 4

Vaknade helt uttorkad och bakis och klunkade i mig en massa vatten. Vi gick även till stranden den dagen och där stod Ayman och vi tänkte "nu jävlar".. vi frågade vart han stack osv, och han sa typ "you were late" osv osv. Och det kan stämma för Ida pratade i tele med hennes mamma och grejer och vi vet ju inte direkt hur lång tid vi tog på oss, det kanske tog någon timme liksom. Sen sa vi att Madagaskar sa att han hade stuckigt med hen massa tjejer och då började han skratta, och sen sa han att han inte var sån eller nåt.. haha.. killar.
Minns inte så mycket av den här dagen, men vi var på stranden för det mesta och sen åt vi den goda tomatsoppan på hotellet till middag. Och la oss gaanska tidigt i alla fall för vi skulle upp tidigt nästa dag..


DAG 5

Just det, upp tidigt.. vi gick upp vid 4 för att åka till Luxor för att besöka Konungarnas dal. Vilket tog typ 8 timmar.. sjuuukt jobbigt. Och man hade inte lite ont i arslet när man klev av bussen! Dessutom var det rena bastun asså, kändes som 40 grader minst och man höll på att svettas ihjäl. Och jaa, jag är ju inte direkt historisk av mig så utflykten överhuvudtaget kanske inte var något för mig.. vår reseledare sa att gravarna skulle vara SÅÅÅÅ fina, men när man väl kom in i dem var det bara lite stenar och lampor. Typ ingenting med andra ord.
Efter Konungarnas dal så åkte vi vidare till ett Krukmakeri och där var det tvärtom, där var det super kul. De hade en liten show för oss, och "huvudsnubben" eller vad man ska säga bjöd upp Ida på "Scen" och jag tänkte att det var perfekt, för då kunde jag fota. Men icke, han bjöd nämligen upp mig också. Och han började babbla om att han ville gifta sig med mig och en massa grejer. Och att Ida hade så fina ögon.. haha. Jisses. Sen när vi fick gå in i krukmakeriet och kika där så kom han fram till oss och pratade med oss hela tiden, han bjöd oss på iskallt vatten och typ små sovenirer (stavning?) och han var så jävla rolig, går fan inte att beskriva! Efter att han pratat med oss så ville alla göra det, alla andra killar där, alla ville vara med på kort också. Och en kille som var lite yngre ville ha mitt nummer, haha.. men han fick inte för han som ville gifta sig med mig. HAHA! Vi kom typ inte ut därifrån, de ba "No, don't go. Stay here" och massa sånt. Men tillslut kom vi iväg och då skulle vi besöka nåt tempel, det var bajstråkigt, och efter det skulle vi iväg och käka lunch buffé igen som ingick.. sjukt gott var det!
Och efter det skulle vi iväg på ett till Tempel typ.. det var också ganska trist och det var sjukt vamt och jobbigt.
Och när vi var klara där och skulle tillbaka till bussen så ser jag ett ungdomsgäng, (bara killar). Och jag säger till Ida "Det här kommer bli kaos".. och precis då kommer en liten fet en från högen fram till oss och ba "Can I photo?" och vi sa ja.. och precis när han knäppt sitt kort och vi ska gå vidare så kommer såklart HELA hans kompisgäng och vill vara med på bild med oss och det tog typ evigheter att bara komma tillbaka till bussen!
Bussresan hem var så klart lika lång, och vi var bajs trötta och sov. Vi kom inte hem förens halv 12 på natten å då var vi ännu mer trötta. Så då gick vi och la oss och det var naaaaaaaaaaaaaaajs.





DAG 6

Vi gick upp runt 9 för att gå till stranden, vi spanade lite efter Ayman, badade och åt lite. Sen drog vi oss tillbaka till hotellet och hämtade grejer och sen gick vi till Empire hotel för att vänta på bussen som skulle ta oss till safarin. Ayman och Adam var där som "ledare" eller vad man ska säga, för att ta folks biljetter och se att de kom med på bussen. Ayman pratade lite med oss och sedan satte han sig brevid mig och sa "I'm so happy that I just sat down here with you" ... och sen "It's so much things that I want to tell you, but I can't do it now".. å bla bla bla.. sen ville han att vi skulle ses vid halv 12 utanför beachen när han slutat.. på natten asså. Och jag och Ida skulle ändå på African Party som va där så det blev perfect.
Vi åkte iväg på moto safarin sen och det var sjukt kul, Ida och jag delade på en fyrhjuling. Det gjorde lite ont att sitta längst bak ibland när det blev små konstiga gupp och blää vad ont det gjorde. Det tog typ en timme att köra fyrhjulingen till Beduinerna, och när vi var framme så visade de oss runt där osv, och sen blev det mat igen :)
När vi sedan skulle åka tillbaka så fick jag köra och jag kan ju säga att det var MYVKET roligare än att åka där bak, fy fan vad roligt det var. Ska fanimej köpa mig en fyrhjuling. haha!

När vi sedan kom hem så gick vi hem och gjorde oss i ordning och tvättade bort all sand som vi fått i ansiktet från öknen och sedan gick vi till African party och åt middags buffé, fan vi blev bjudna på mat hela den dagen. fett sjysst! Vi åt och åt och fick två polare som satt vid samma bord, Erica och Emma från Umeå. Synd att man skulle få vänner sista kvällen. De hade kommit dit i Tisdags och de bodde tom på samma hotell, ändå hade vi inte sett dem! fett sjukt...
Vi frågade om de ville hänga med ut ikväll, då vi skulle träffa Ayman och de ville de :) Ayman var klar tidigare och stod utanför och ropade på mig, och vi drog till Jukebox igen. Vi drack drinkar som vanligt och rökte vattenpipa och allt var mys. Lite senare kom Aymans polare och hans tjej (?) som var rysska och fett ful :O Ayman ville ta med mig till nåt romantiskt ställe med hans bil.. först var jag lite skeptisk..men jag pallade inte va så. Så¨jag hängde med, jag som va lite lullig och sisådär.. höhö. Vi åkte till nåt ställe och när vi va framme så är det ganska mörkt och jag ser bara vatten och lite båtar.. och jag sa typ "var det bara det här?".. haha. fett elakt. Men han berättade typ att han brukade åka dit när han var arg och ledsen och så, och så sa han att han inte behövde åka dit längre, nu när han träffat mig. haha. Sen så böt vi nummer, msn och grejer i hans bil.. och jaa.... sen åkte vi tillbaka till Jukebox igen :)
Ida, Emma och Erica var kvar, vi rökte mer vattenpipa, och sen ville de gå hem.. Men Ayman ville att jag skulle följa med hem och se hans lägenhet så vi gick hem till honom. På väg hem till honom så mötte vi en massa lösa hundar som han alltid brukar träffa. Och när vi kom in till hans lägenhet så var det typ kolsvart, och en dörr smälldes igen längre bort och jag undrade vafan det var. Det var tydligen hans bror. Vi gick in till hans rum och jag spanade på utsikten från hans balkong, och han hade en katt som skrek för jävligt.. hahah! sen låg vi i hans säng och pratade en massa å sånt................... och sedan bad jag honom följa mig tillbaks till hotellet. Och det gjorde han :) var hemma runt 4 och jag trodde Ida sov för länge sen men hon hade legat och läst.. vi gick och la oss sen och sov .. sjukt skönt!




DAG 7

Idag var man inte lite trött när man vaknade.. nej nej. Men vi gick ändå upp tidigt eftersom det var sista dagen, ville tillbringa den på stranden så mycket som möjligt. Vi gick upp och packade, la in vårt bagage i nåt förråd på hotellet, för vi va tvugna att checka ut innan 12, sen drog vi till stranden och badade en massa. Och även om det var molningt och så så var det sjukt varmt, 35 fucking grader! trodde jag skulle smälla av. Det gick fan inte att äta ens på restaurangen där. Men det var bara för att vi hade plats utan parasoll tror ja, för de var upptagna. Asså bara man snuddade på bordet med handen så fick man typ brännskador! Helt sjukt.
Sen gick vi till ingången till Beachen för att träffa Ayman, gick till Jukebox, han bjöd på en massa iskallt vatten. Vi satt där och chillade och pratade. För han var ledig mellan 3 och 4.. och sedan gick vi tillbaka till stranden och badade ännu mer. Och efter det så gick vi till en Italiensk restaurang vid Empire hotel och åt en massa god mat, och sörjde lite över att vi snart skulle åka hem. Vi gick in på en liten affär precis vid poolområdet på hotellet och Ida köpte en present till Love .. vår buss var även för senad, så istället för att den skulle gå 19.20 så gick den 20.15.. och fem i 8 gick vi in på hotellet där.. för att säga till Ayman att vi nog skulle gå på vid vårt hotell, eftersom de checkar av från hotellet där man kommer ifrån liksom, när man kliver på bussen. Jag skulle ju träffa honom för att säga hejdå. Men vi såg honom inte. Istället mötte vi Saddam (som förövrigt hette Hussein och som jag glömt att skriva om) haha, och han sa att vår buss redan hade gått, fastän det var en kvart kvar! Vi fick panik, och vi gick ut snabbt från hotellet och jag trodde aldrig jag skulle möta Ayman där, eftersom vi inte skulle ses förens kvart över men han var där som tur var och det blev ett hastigt hejdå och han sa att jag skulle höra av mig när jag kommit hem.. och sedan sprang vi till vårt hotell, tog våra väskor och satte oss i bussen. Och såklart så satt vi i busshelvetet i en kvart i alla fall, så då stressade vi oss i onödan. Men men, jag och Ida satt längst bak och tittade ut mot vägen, mot vårt hotell och vägen upp mot Empire hotell, ingen skymt av Ayman, ingen skymt av någon rolig, bara en massa bilar. Och sen började bussen rulla.. bussen iväg mot helvetet igen.
Snacka om att jag grät floder, krockodil tårar asså.. fy fan
På flygplatsen var allt bara trist, vi satt typ i två timmar och gjorde ingenting.. och sen planet hem, usch.. sova och bara vilja vända om och åka tillbaka. Inte roligt alls. Sen landade vi på Arlanda vid 4 på morgonen, snacka om att man var trött då asså. Det enda som var skönt med att komma hem till bajs sverige var att få sova i sin egna säng. Inte ett skit annat....
Vill tillbaka nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Gah


Nu är jag hemma från Egypten och jag ogillar det starkt. Fy fan, äckliga jävla Sverige. Jag vill tillbaks <3
Aja, ska käka frulle nu och pallra mig iväg till skolan (suck) .. vi har tydligen prov idag. jippie! allt börjar så bra när man kommer hem. Får skriva en massa om Egypten sen, men jag kan inte lova när det blir, eftersom jag måste plugga till det här jävla bajs provet som jag inte tänker göra idag, + ett annat prov vi har på torsdag. Sen är det säkert en massa annat skit som läxor som jag kommer få att göra. Säkert en hel hög, för jag har alltid otur.. bläää


Miss you already <3

damn...

GAAH


Nu har jag precis käkat frulle och ska packa det sista. Sen bär det av till Vällingby för jag ska växla en femhundring till som jag fått av pappa. Fett sjysst! Sen ska vi åka till Zorba (pizzeria) och käka kebab, eller jag ska iaf käka de.
Sen kommer Ida och hennes pappa och hämtar mig och då åker vi ut till Arlanda :D omg!

                                                                                   så snart sticker vi people!

   image107

Egypten, Hurghada 1/3 - 8/3 - 08


Ha det najs i trista Sverige, har btw hört att det ska bli snö (;