Flytta hemifrån? Ja tack!


Asså jag blir så galen på min SÅ KALLADE morsa så jag tror att jag spricker vilken jävla sekund som helst! jag känner verkligen hur jag HATAR henne, folk kanske tror att jag är konstig å ba "hur kan man hata sin mamma?" men är man tillräckligt arg så KAN man de! och folk som träffat min mamma ba: "men din mamma som är så snäll!".. HAHAHAHA, då har ni inte mött henne annars, eller sett henne som jag ser henne hela tiden.. fy fan asså, just nu vill jag verkligen bo ensam, fan va skönt det skulle vara! Å^GHREGJEKRHSERJLTHJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag längtar till i helgen då jag får vara för mig själv HEEELA tiden, fy fan vad skönt det ska bli.
På fredag kommer Jens och Jessicka till mig och det ska bli super mysigt. Det var länge sen det bara va i tre :)




Nu ska jag gå och dö eller nåt, hejdå

Rastlös..



Den här helgen har varit superkul :D Jessicka har sovit hos mig precis HELA helgen och vi har gjort massa skoj!
Ätit massa vofflor, haha.. kollat på dåliga, samt bra filmer och jaa.. en massa helt enkelt :) Men nu har hon åkt hem och jag är skit rastlös och vet inte vad jag ska  hitta på.

Imorn blir det gymmet med tjejerna igen i skolan, det är naajs. Och nästa helg blir det eventuellt myskväll med mysigt folk :)

seg dag



Nu sitter jag hos pappa och ska snart käka jätte god middag, typ kött med klyftisar och bea.
Skriver mer sen maybe

HATE YOU GUYS

Tråkig måndag

jag har bestämt mig för att FÖRSÖKA skriva här iaf en gång varje dag, men liksom.. det känns inte så jävla värt det om man inte alltid har något att skriva om? Som nu tex, jaha.. vad ska jag skriva? hm... min dag har varit ganska extremt utrist. hade två lektioner i skolan och åkte sedan hem, då jag bestämde mig för att plugga religion till imorgon, då vi har läxförhör på det.. men jag pluggade i ca 5 minuter sen pallade jag inte mer, för religion är det  TRÅKIGASTE som finns, fy fan asså.

Aja, snart kommer mammas polare hit, och vi ska käka god middag. Så jag måste väl springa och byta kläder eller fixa nåt iaf..

PÖSSS

Missförstånd & Maskerad

Ja, det blev ingen middag i fredags på den där båten för det var tydligen 23 års gräns på Fredagar och Lördagar, tur att jag och Jens kollade upp det i Torsdags, så vi inte stod där allihoppa som fån sen och inte kunde komma in. Hur som helst, så sågs jag och Jens i stan istället i Fredags iaf, gick runt en massa , liten stockholmsrunda :D haha. Vi satt även vid Kungsträdgården och kollade på alla människor som åkte skridskor, sen så åkte Jens hem och jag också. Skön fredagkväll hemma by my self kan jag ju säga, var sjukt trött efter veckan, och "all" mortion jag fått, haha.. plus att jag inte är van vid tiden än riktigt efter lovet.

Igår (lördag) var det maskerad hemma hos Ainas syster Ingrid. Aina vaktar lägenheten då hon är bortrest i Thailand.
Det var sjukt kul och jag var utklädd till fjortis! haha, har aldrig känt mig så äcklig som jag gjorde då. Typ tjugo lager foundation och lika mycket maskara, blev de äkta spindelfransarna som de har, jag var klockren! haha
Åkte hem runt halv 1 med Carro och Jenny, (Ainas klasskamrat och hennes polare). Hahaha, och påväg till pendeln, jag ba: "Jag är så jävla törstig".. och då kommer Jenny med hennes jävla vindunk och ba: "Här, ta!" hahaha.
Gick av vid Spånga och missade bussen med 1 fucking minut, såg den åka framför ögonen på mig. Så jag fick gå hem, trodde det skulle ta en evighet.. men tillslut kom jag hem runt två och tvättade bort allt klägg och sov som en stock!

Lite bilder från kvällen:


image42
 

Död kropp

Den här veckan har varit spännande, jag och Elin har kommit på två nyårslöften. Att vi inte ska åka upp för hissen i skolan nå mer på hela terminen, bara gå i trapporna. Och vi håller till på 8:e våningen! Och att vi ska gymma minst två gånger i veckan i skolans gymm. Fett bra, gratis och allt!

Igår gymmade vi dårå och det var skit kul, och man blev typ bajs trött efteråt men sen blev man pigg! Och idag har ja då lite träningsverk, men inte så mycket som att jag trodde att jag skulle ha, med tanke på hur otränad jag har. Men iaf.

Idag var jag och Ida och simmade och det var fan bajs tråkigt, trodde det skulle vara skoj, men nej nej. För det första så satte jag i halsen direkt när vi kommit ner i basängen, och jag trodde jag skulle spy. Sen så fick jag typ TUSEN kallsupar, och inte nog med det, KRAMP fick jag också! fy fan vad ont det gjorde asså. Och sen när jag skulle från duschrummet till omklädningsrummet så höll jag på och halka och slå ihjäl mig, HAHAHAHAHA!! Aldrig mer till den simhallen asså, fy fan.

Imorn ska Jens och jag leka :) och sen på kvällen ska vi på middag på nån båt med Ylva och gänget! det ska bli skoj :D

FUCK YOU AND GOODBYE!

7/1 - 08

Jaha, som vanligt har man inte skrivit här på typ bajs länge. Mitt nyårslöfte blir väl att göra det eller nåt. Jag var ju i London över nyår och det var najs. Fast nästa gång ska jag ta med mig en polare tror jag, händer lite mer då kan jag tänka mig.
Idag jobbade jag, på mitt fd praktikplats, det var hur segt som helst eftersom det bara var jag, en lärare till på EN elev. Men dagen gick ganska fort och jag tänkte på pengarna istället för att gnälla ;)

och nu kollar jag på Made, ahahhaha.. idag är det mitt favorit avsnitt, en kille som e gay som vill börja spela soccer, hahaha, det är så jävla kul! :D