Torsdag

Jag är så jävla trött och orkar verkligen inte pallra mig ut i kylan och iväg till min praktik. Men men, det är bara att bita ihop och fara iväg. Skriver mer läjter.





ÄRTOR UT!

Äntligen helg.

Jaha, lite summering av veckan eftersom jag suger på att skriva här. I söndags var jag hos far min för att hjälpa honom att koppla in hans nya laptop, där var också Lasse, pappas polare. En lurig figur typ. Aja, det gick utmärkt med laptopen förutom att internet inte fungerade. Hade kopplat in modemet rätt och så, så vi ringde Comhem och de sa att de var störningar typ, och så har det varit resten av veckan också. Och igår var jag hos pappa igen och vi ringde tillbaks dit, men då säger de att det inte alls är störningar utan att vi måste ha nån skiva för att uppdatera nätverks kortet i datorn, men idioter! är det inte sjukt? en sprillans ny dator och ändå måste man fixa nytt skit för att internet ska funka, jag tycker det är absurt. Aja, annars så har veckan gått typ sjukt fort vilket är skönt. Men ändå inte så kul för det betyder att jag snart slutar på min praktik, visst.. det är typ fyra veckor kvar, men som sagt , så går ju tiden så jävla fort. Det har redan gått fyra veckor liksom. Och nu är jessicka på väg till mig, så hon kommer väl runt halv fem eller nåt, det ska bli skoj skoj :) Och innan hon kommer ska jag nog passa på och skriva min praktik dagbok, vilket jag alltid glömmer och kommer på typ under helgen (måste skriva en gång varje vecka). Och kanske beskriva lite om barnen och personalen där vilket är en av praktik uppgifterna.
Imorn skulle egentligen ylva komma till mig, men det är inte riktigt säkert för hon har feber och är förkyld så vi får se. Hoppas hoppas! Annars ska jag ha en toppen helg på något sätt iaf.

Puss puss & I hate you

Snöig morgon



Jag verkligen hatar att börja klockan 8 varje morgon, speciellt när det just varit helg. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig, jag är lika trött dagen efter i alla fall. Måste vara något fel. Men jag tvingade mig själv upp i alla fall, drack en kopp varm choklad och åt en smörgås. Sen var jag tvungen och göra mig i ordning och dra ut i snöovädret, vilket var lite mys faktiskt, men ändå. Praktiken gick utmärkt idag, vi åkte och fäktade med ungarna på eftermiddagen, och till och med jag fick prova, haha, jag SÖG. Men i alla fall, det var jävligt kul. För han som skulle visa oss hur man fäktar kom tydligen från Polen, så han hade as rolig dialekt. Fick mig ett gott skratt (inombords). Haha!

Idag lagade jag förövrigt middag här hemma, Chilli con carne. Och snart ska jag börja baka Chokladkakan som jag lovat lärarna på praktiken i några dagar, haha. Så de ska få det bevisat, hur jävla god den är :D Och sen ska jag hjälpa morsan att färga hennes hår, dricka lite té och typ dööööö. Haha.. På Fredag blir det kul också, då ska jag och Ida se Saw 4, äääntligen <3 hiihih

PÖÖÖSS

What a fucking day

Inte bokstavligen då, har haft det helt okej. Var på praktiken, var nära på att få en smäll av en elev (jobbar ju bland Autister), öhm.. fick piroger till mellis (?!?!?!), men gott var det. Och sen så bakade vi äppelkaka vilket också var jävligt gott. Så nu är man typ jävligt mätt, vilket inte är så vanligt när man kommer hem därifrån. Jävligt trött dessutom, börjar ju fucking 8 varenda jävla dag, men men. Snart helg så ska inte klaga. Nu sitter man här och degar och har käkat några skivor Ungersk salami, vilket jag tipsar hela världen om för den är as god. (Ida tipsade mig, så tack för det!)

I helgen ska jag göra allt annat än å deppa för pissiga saker (you know what, eller inte, men skit samma). På lördag blir det iaf krogen med Ida och en massa andra, vi ska fira Krille som fyller år! så det ska bli jävligt skoj. Och nu på fredag (imorn) så vetefan vad som händer, men nånting ska man väl se till att hitta på.


so long suckers

Höstlov.

Mitt höstlov har varit underbart, orkar inte gå in så mycket på det men i alla fall. Förövrigt är jag så jävla förvirrad, jag förstår verkligen inte hur vissa personer tänker, förstår ingenting. Det enda jag vet är att det är slut med det här nu, jag ska aldrig mer låta mig manipuleras, ALDRIG, ALDRIG! Jag kan också vara stark och visa att jag klarar av det här, jag KOMMER klara mig utan dig.



PUNGT SLUT. haha