Måndag den 23 juli

Igår kom Fia till mig, då var det nästan exakt två år sen vi sågs. Så det var ett mycket kärt återseende må jag säga. Sanna kom över och vi åkte tillsammans till klipporna i kristineberg för att bada, där vi också träffade Ylva, Florina och Madde. Vi hade det riktigt trevligt och det var skönt att bada i värmen. Men vi stannade inte så länge för Fia var hungrig så vi drog oss hem för att käka. Sanna tog hämtade tillbaka sin cykel hemma hos mig och jag och fia gick till pizzerian och käkade, mums. Och senare gick vi hem och pratade om allt mellan himmel och jord eftersom det var så länge sen vi sågs, och jaa. Det var nära att jag bröt ihop lite men jag tänkte, vafan.. inte nu typ. Så ja.. Sanna och Danni kom över på kvällen och vi kollade på Jackass 2, kära fim <3 höhö..

Och idag vaknade vi runt tolv och städade lite här hemma, eftersom morsan och dennis skulle komma hem. De har ju varit borta i två veckor på Gotland så ja.. Det blev ett kärt återseende när de kom hem kan jag ju säga, jag sa till morsan när hon ringde på vägen hem att jag hade en överaskning till dem och så gömde sig Fia i garderoben. Och när de kom hem så bad jag dem ställa sig utanför där och så öppnade jag dörren. Och fan vad jag skrattade, kunde knappt hålla mig innan asså. Vi grillade till middag och hade det super mysigt, och nu har typ fia dragit :( Och jag sitter och tråkar här som vanligt, tror jag ska dra och läsa eller titta lite på tv för här lär det ju knappast hända något.


V. 28

Jaha, den här veckan har det hänt en del saker. Eller egentligen inte, jag minns inte direkt allt i ordning, men jag ska försöka skriva så det blir förståeligt. Känns som jag inte har skrivit något här på evigheter, men jag försöker verkligen. Antingen är man borta, eller så är man hemma och helt enkelt glömmer bort det. Jag gillar att skriva, så det är inte det. Fast ibland är man ju inte på humör precis.
I måndags mötte jag Ylva på brommaplan, hon hade såna där rabatt saker på Mc donald's så vi käkade där och efter det begav vi oss till Kristineberg där vid klipporna och badade, fast vi var aldrig vid klipporna utan en bit bort. Det var riktigt mys och lagom svalkande i vattnet, vi fikade lite när vi solade och allt var bara helt perfekt, eller i alla fall nästan..
I tisdags åkte Ylva hem från mig, eftersom hon sov hos mig på måndagen, vi hade sjukt roligt. Så resten av dagen städade jag och diskade och massa tråk. Eftersom jag är ensam i två veckor (3 dagar till) så måste jag ju sköta hushållet litegrann :)
I onsdags var jag med Danni har jag för mig och vi åkte till stan för att köpa piercing kulor till min piercing i bröstvårtan igen, men de var såklart svindyra. Typ 79 spänn för en, så nej tack! Vi begav oss hem igen och på vägen köpte vi oss lite glass på Mc Donald's!
Och igår Torsdag så mötte jag Ylva på tunnelbanan mot stan, vi skulle käka på kina krogen på Fridhemsplan med min farsa, det är typ buffé där på dagarna för 60 spänn så pappa bjöd oss :) as gott. Sen så skulle vi dra till Ikea för farsan skulle köpa en ny säng, eller kolla på en i alla fall. Men han sa att han inte orkade, utan att vi skulle göra det någon annan dag istället så jag och ylva drog dit själva istället och tittade på fina möbler :D
Sen igår kväll så skulle Ylva laga lite middag och Florina & Madde skulle komma över, och jag förståss! Och jag hade sån lust att sova över hos ylva eftersom det brukar bli sent och det är inte så kul och åka hem. Så vi svängde förbi mig och tog med Charlie, min lilla kissemiss, eftersom jag inte våga lämna han ensam nu när han är så liten. Även om han säkert skulle klara det. Han skrek lite i kattväskan, men det var okej :) Vi hade det mycket mysigt hemma hos Ylva med middagen och kl 12 på natten gick vi ut och tog Nattdopp ;) I alla fall jag och ylva, de andra var lite skraja :)
Och idag Fredag så hjälpte Ylva mig med grejerna hem och jaa, vi käkade lite här och sen skulle hon hem och få ett litet kärt återseende med sin morsa som varit i Frankrike :D Men imorn ska vi ses igen och då ska vi ut med deras båt, fett kul det kommer bli! Älskar att åka båt <3

aja, godnatt suckers!




12 juli

Jag tänkte sammanfatta lite utav veckan, fastän den inte är slut än. Jag har praktiskt tagit gjort ingenting, eller nej. Där ljuger jag.
I lördags så åkte jag hem till Jessicka (inte för att det tillhör denna vecka, men i alla fall). Det var kul, vi kollade på lite filmer jag hade med mig, bla Jackass 2, Detroit rock city och Children of the corn 2 (som förövrigt suger). Men roligt hade vi minsann, och åt en massa onyttigt. Och på söndagen så följde Jessicka med mig hem eftersom hon inte hade något att göra och det var kul, eftersom jag nu är ensam hemma i två veckor, morsan har åkt iväg till Gotland. Slapp vara ensamm och vara paranoid över spöken ;)

Måndag: Jessicka åkte hem och jag var ensam hemma och hade det allmänt tråkigt må jag säga, tittade på tv, och vad jag tittade på är jag inte helt säker på. Men men, tråkigt hade jag

Tisdag: Jag, sanna och sibring åkte till stan för att köpa nya piercing kulor till min piercing i bröstvårtan, men affären var stängd, vilket var lite underligt på en tisdag. Men det stod att de skulle öppna igen på torsdag.

Onsdag: Idag har jag varit ensam första halvan av dagen, men sen ringde danni mig efter middagen och sa att jag skulle komma över. Jag gjorde det, och där sitter hon på toalett stolen och väntar på att Alexandra (hennes syster) skulle pierca henne, i näsan.. som jag har. Tjur delen om man säger så .. hehe.

Och imorn bär det av till stan igen för att köpa de där jävla piercing kulorna och sedan drar jag vidare till Ö&B för att köpa lite billigt snacks till kvällen för då ska jag ha lite party hos mig. Och jens kommer för att stanna i några dagar, så det ska bli kul :)


Sweet little orchid

Jag kan inte sätta ord på vad som är fel, men det är bara något fel på mig. Jag har sådana förjävliga humörsvägningar, och för några dagar sen så blev jag så arg på morsans kille och på morsan att jag slängde mig på sängen och grät och liksom, det är inte likt mig. Jag vet att jag kan bli deprimerad av att sakna någon, eller av andra saker som jag inte orkar gå in på här, ja.. det låter löjligt. Men det är liksom ingenting jag kan ändra på, det bara är så. Och det stör mig så jävla mycket. Sånna här dagar kan jag gå runt i mjukiskläder en hel dag och nästan vara hur sunkig som helst, och jag orkar inte träffa någon polare (oftast), vilket gör det ännu värre. Att bara sitta inne och gnaga på ens problem. Och jag går och lägger mig extra tidigt, fastän det är sommarlov. Bara för att tiden ska gå fortare (om det är något speciellt jag längtar till) och kan nästan sova hur länge som helst. Jag skulle fan kunna sova en hel dag.
Mina allergi tabletter gör mig visserligen jävligt trött, det är några extra starka eller nåt. Så när jag vaknar på förmiddagen/dagen och tar dem + vitaminer så blir jag inom en timme genast trött igen. Helt sjukt.. aja, nog om problem skit.

Idag har jag faktiskt varit ute, och jag, morsan och hennes kille åkte till IKEA och sen till vällingby där jag hade gått en gång tidigare idag och letat efter Vingklippt ängel på biblioteket, vars 2 exemplar var utlånade. Mamma tipsade mig då senare att det fanns en bokhandel brevid zoo affären. Så då gick vi dit och jag frågade om boken fanns där, och det gjorde den.. och det bästa av allt var att den bara kostade 60 spänn! Så nu har jag någon sysselsättning annat än datorn (som inte funkar så bra) och tv;n som funkar bättre. Nu har jag denna underbara men heemska bok att läsa, och kanske gråta en skvätt till. hehe

image24

sjukt fin människa som är sjukt bra på att skriva!


inte kul..

Igår var vi hemma hos sibring och grillade, det var mys :) saknat å umgås med er tjejer sådär.. det enda som bekymrade mig var alla dessa jävla tankar som vanligt, men det var inte så himla farligt egentligen.



image20image21
image22image23




Idag däremot var allt bara allmänt konsigt, var med Danni litegrann, köpte en hästsko till min piercing i läppen och ja.
Sen hände lite grejer, och jag blir arg på mig själv att jag alltid ska visa mig vara den "svaga" eller vad man säger, fast det kanske inte alls är så? :S hur som helst, så har jag en så obekväm känsla i magen.. vad är det som händer? vad är det som är fel?.. är så jävla förvirrad just nu asså