Snälla, rara, söta..

Jag vill inte att du ska må så här dåligt, jag vill verkligen göra någonting för att du ska må bra, men finns det någonting jag kan göra? Jag vet inte varför de ska ta in dig på ett jävla behandlingshem (IGEN), va vill de? tror de själva att det kommer bli bättre eller? att låsa in någon och låta personen få det ännu mer skit? Jävla idioter! Jag förstår mig verkligen inte på sådana där jävla människor, inte ett jävla dugg.
Jag vill bara veta vad som hänt, visst.. jag vet en del. Men vad har hänt mer som gör att de anser att du måste läggas in? vad är deras jävla problem? det är inte ens dig det är fel på, och det vet vi alla...
Gosh, inte roligt att oroa sig så mycket över någon man tycker om.. :/


Förövrigt har den här dagen varit ganska piss, roligt att bada med Sanna & Danni iofs. Och middagen var trevlig :)
Extra trevligt var ju att se The War igen, med Elijah Wood.. det var evigheter sen.. men gosh vilken sorglig film :'(
Usch, jag känner mig verkligen konstig just nu. Har haft så jävla många tankar snurrandes i mitt huvud (inte för att det är något ovanligt, men extra många today)... vill inte ha det såhär, hoppas det blir bättre <3

köpa köpa!

image19

helt kär <3
www.twilightzonedesign.com
trevliga grejer :)

Vaarmt

Idag har man i alla fall fått lite bättre sömn, för i förrgår kom Jens hit och vi gick som sagt och köpte min kissemiss. Och han var inte speciellt glad den första dagen utan skrek som fan hela natten efter sin mamma. Men nu känner han sig nog tryggare och ligger i min säng och sussar. Ida & Ylva kom över för att titta på honom, så idag har han varit mycket populär ;) eller mer populär.. eller något i den stilen.

image18

                                                                                               sötnos <3


Jaha, det finns inte så mycket att säga.
Längtar tills vecka 28 & 29, för då är jag ensam hemma.
I två hela veckor.. = PARTY



J
ag har även märkt att jag har en tendens att sakna en person man tycker obeskrivligt mycket om, JÄVLIGT fort. Eller det har jag konstaterat för ganska länge sen, men i alla fall. Förstår mig inte på det där :/
Dagens låt : The white stripes - Icky Thump

För att den är sjukt bra!


Lördag, Midsommardagen

Ja, jag har tagit bort typ hälften av alla mina inlägg. Men jag vill inte ha dem kvar (säkert inga som läst dem heller), så jag tänkte börja om lite på nytt & fräscha upp lite, eller något sådant. Just nu sitter jag och lyssnar på Courtney och svettas för morsan smörjde in min nacke med sån där Voltaren salva och la en halsduk om, eftersom jag sovit hur knäppt som helst och fått as ont i nacken. Idag har man då varit med släktingarna på Grönan i piss vädret, och ja.. det kanske inte var det roligaste. Men jag hade ju gått med på det + att jag ville träffa dem så varför klaga? Kunde inte skada med lite bättre väder dock. Jag vet inte varför men jag känner mig så jävla hängig just nu, utan någon anledning, jag vet att jag slarvat lite med vitaminer på sistone, men det kan väl inte bara bero på det? sjukt skumt..

Imorn kommer Jens och så ska jag köpa nya kissemiss :D Charlie är hans namn och han kommer bli Bosses lillebror! haha.. jag slår vad om att jag kommer bli värsta kattkärringen när jag bli stor. Sitta där med typ tusen katter och inte ha något liv.

Just nu känner jag mig så jävla lycklig och det är många personers förtjänst, och jag vill aldrig ha slut på det <3


image5image6
image7

Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov, så jävla skönt. Det firades lite i fredags med grilltajm hos mig, vilket blev jävligt lyckat och jag hade det verkligen as roligt. Jag och jens började kasta korvar som folk grillat på grannarnas trädgård och ja, efter lite alcohole var man ju i heaven, även pga andra saker också iofs, men det hör inte hit. Det verkade som de andra haft det trevligt också, och det är jag glad över. Elenor och Sara stack till rålis vid 20.00 tiden och de sa att de skulle komma tillbaka senare och sova över hos mig. Men senare på kvällen när jag och jens däckat i soffan så ringde Hanna till Elenor och då verkade de som om de ändrat sig och inte alls skulle komma. Och när man äntligen sov i sin djupa skönhetssömn så ringer Elenor mig runt 3 tiden och säger att hon och Sara är vid Råcksta, och jag blev helt förvånad, de skulle ju inte.. men men.. det var väl bara något missförstånd. Så jag fick guida henne lite hem från Råcksta eftersom det inte gick några bussar och tillslut hittade de hem till mig och då var det bara att kliva upp ur den sköna sängen som då var rena himmelriket, och släppa in dem eftersom porten var låst.

image8image9image10
image11image12image14
image15image16image17


Fredag 1 juni

Asså fan, det är inte sant. Har as ont i halsen igen.. jag som just blivit frisk. Vill inte bli sjuk nu, lagom till Elenors fest imorn :(

Idag har i alla fall Jessicka tagit studenten, het sjuuuukt :D Jag kom till hennes skola typ fem minuter för sent, att jag inte tänkte på det när det stod att tåget skulle vara framme 12.51 vid täby c. Det är ju en liten promenad å gå också, typiskt. Ville inte direkt ta tåget innan, för då hade jag varit där redan 20 över.. fast när jag tänker efter hade det nog bara varit bra, för då hade jag fått se när de sprang ut och allt :/ dessutom hade jag kunnat stå där och väntat med Fredrik som var där en timma tidigare. Aja, gjort är gjort.
Imorn är det som sagt Elenors fest, ska bli så jävla kul!

Men men, borde väl gå och lägga mig snart och kurera mig, så kanske jag slipper nån jävla vrål förkylning eller nåt.

ÄRTOR UT!