Lite uppdatering från helgen


I fredags var jag på Septic Remains spelning, den var grym :) och första bandet hade världens hetaste trummis som jag blev kääär i :P haha. Efter spelningen skulle de andra dra på krogen, utom Love och Ida som skulle hem till Love. Och jag hade inge cash så jag drog hem till mig. I lördags satt jag på dan och hade fet ångest över att jag inte hade någonting att göra så jag bjöd in mig själv nästan på Mattes fest (ylvas polare).. Halloweenparty tom, så man skulle klä ut sig. Attans, jag som inte hade ett piss att klä ut mig med. Letade som en dåre på Åhléns och Ica på fridhemsplan och någon billig affär, men ingen hade några halloween prylar, jävligt skumt tyckte jag. Hur som helst var vi på fridhemsplan, jag morsan och dennis och käkade på Kina restaurang, lika gott som vanligt. Efter att jag käkat mig hur proppmätt som helst så mötte jag Ylva, Florina och Madde på T-Centralen och vi begav oss till Södertälje där Matte bor, med pendeltåget. Tog typ en halvtimma och vi var där runt 19 tiden. Tjejerna beställde lite käk på ett hamburge ställe och sedan gick vi vidare hem till Matte. Först var det lite segt, sen blev det kul, jag och Ylva körde runt i Mattes sköna Kontorsstol, och matte var förövrigt utklädd till tjej och hade röd peruk och röd klänning.  Fan va vi garvade. Men men, senare blev jag as trött och tänkte att jag aldrig skulle få nån sömn där, eftersom de flesta kom vid typ 23.30 tiden, så jag bestämde mig för att dra hem istället, helt alone från Södertälje, men men det gick fin fint. Kom hem runt halv 2 , haha. Kan ju säga att jag sov hur skönt som helst sen :)
I söndags sen var jag hemma hos Ida, vi lagade god middag, fläskfilé och annat smarr. Senare på kvällen drog vi hem till mig och kollade på Bert, den sista oskulden. Hahaha, så bra! .. så, så såg min helg ut på ett ungefär.

Har varit en bra start på lovet, Ikväll ska jag till Ida igen, Kurre kommer dit också, vi har bestämt att vi ska baka kärleksmums, så det blir najs. På fredag är det halloweenparty hos Aina och på lördag hos jens, så det här ser bra ut! :D haha

Onsdag 24 oktober

Ja jävlar, nu var det ju evigheters evigheter sen jag skrev här i vanlig ordning. men så går det när man har saker för sig och typ glömmer ibland. Har börjat på praktiken nu i måndags, en autist klass i Nockebyhov, och jag trivs riktigt bra :) så, jaa.. det har inte hänt så väldans mycket på senaste tiden men i helgen blir det fest, jennifer fyller 18 och jag och jens är bjudna. Det ska bli riktigt skoj :D.. jag som skulle bli nykterist, hmm... men det bröt jag ju redan förra helgen så. Neej, nu ska jag ta och vira in mig i en filt för det är så inihelvete kallt här, sätta på Hole och sticka lite på min halsduk som förövrigt snart är klar :) see ya people!

Fredag, och kallt höstväder



Idag gick jag upp klockan 06.15 och höll på att dö. Det var så jävla mörkt i rummet och då vill man alltid krypa ner i sängen igen och bara dö. Men det var bara och kliva upp och gå iväg till skolan, där jag idag blev klar med matte A :D efter tre år liksom, aja. Började med statistik idag, och kunde redan göra provet (var sånt litet kapitel). So no more math for me people!
Förövrigt flöt dagen iväg, hade prov på Strindberg i slutet av dagen och det gick super bra. Sen kom jag hem runt halv 3 så sen dess har jag bara degat. Kom nyss hem från Ica med lite mums till ikväll ;)

I helgen händer typ inget speciellt, ska antagligen bara plugga till två prov jag har i veckan, religion och nåt annat bajs på hela 51 sidor :O kommer dööö.. aja. Fuck off people!

Praktikplats besök



Ida sov hos mig och vi vaknade vid 07.15 imorse och vars sjukt trötta! Men det var bara och pallra sig upp eftersom jag skulle besöka min praktikplats idag. Jag må säga att det var lite smått läskig, speciellt eftersom räktorn som skulle visa mig runt där bara lämnade mig och grejer. Det är en Autist klass jag ska praktisera i så det är ju inte det allra lättaste, speciellt inte när det är första gången man är ute med utvecklingsstörda.
När jag var klar där (vilket kändes som efter en evighet) så åkte jag tillbaka till skolan, kom försent på lektionen men Maud visste ju redan hur läget låg till, sen var det lunch och sen var det tydligen inga mer lektioner eftersom de andra skulle besöka sina praktikplatser, jag kunde inte på eftermiddagen eftersom räktorn på skolan där jag ska vara sa att morgonen var bäst. Så det var lite onödigt att åka tillbaks till skolan känner jag.
När jag kom hem runt 13.00 så skulle jag egentligen plugga till Strindberg provet vi har imorgon, men jag somnade och ja. Vaknade upp, pluggade lite, lagade middag och nu sitter jag här och knappar :D haha.