Klänning


Nu har jag kommit hem från vällingby, jag och FIa provade kläder och mamma gjorde lite annat , och sen växlade vi mina pengar tills imorn! Köpte en klänning på H&M som va lagom tunn och skön och perfekt att ha i Egypten :)




Stan + Packning


Ja, nu börjar det ju närma sig. Imorn åker jag och Ida :D.. borta en heel vecka, så lite extra sportlov får man ;)
Så idag blir det att åka till stan och möta pappa och få pengar och sen ska jag till vällingby och möta mamma och växla pengarna och sedan ska vi fika lite. Fia är här också.. sen bär det hemåt så jag kan börja packa allting. Och sen lär det väl bli en sömnlös natt eftersom jag är så uppspelt, haha.


Men men, nu ska jag springa och göra i ordning mig. Byye

Tidningar.


Delade ut tidningarna nu istället eftersom jag vaknade så tidigt, så tänkte jag att jag får det gjort. Delade ut till ungefär 60 portar, och nu är det bara två hust till, eller vad man ska säga, kvar. Hel slut asså, snacka om otränad. Men men, aldrig mer att jag gör det här asså, så jävla tråkigt.

Nu ska jag göra i ordning mig och åka iväg med morsan som sagt. Håll tummarna för en ny bikini som jag kan ta med mig till Egypten ;) haha

see ya

Trött


Det blev inge Gilbert Grape igår, gjorde andra saker istället. Pratade med Jens igen till typ 2, haha.. det va kul.
Och nu sitter jag här, helt onödigt, och har vaknat allt för tidigt, kunde inte somna om. Känner att jag fortfarande är trött men det gick verkligen inte. Ska nog kolla på Gilbert Grape nu istället.
Senare ska jag iväg till Outletten vid Ikea och kolla efter någon billig bikini, och sen måste jag hem för att dela ut tidningar (ska göra det på prov idag) och sedan beger jag mig hem till Idas mamma där vi ska sova ikväll :) Och imorn blir det bio med jens! tjohoo!

Hejsvejs

Tv tv och åter tv


Fan vad man bara glor på tv när man e hemma asså, men men .. det är najs ändå. Ska inte klaga. Hellre ha det såhär än att vara i skolan liksom. Snart ska jag kolla på "Sjukligt feta barn" på 4:an,  alltid lika spännande. haha
Sen blir det väl lite film igen, tror jag ska se på Gilbert Grape, än av minna favorit filmer tror jag.. eller jag vet inte. Men den är sjukt söt egentligen, och hemsk :(.. men men..

Se ya people.


image104

Spelar inte Leonardo as bra som utvecklingsstörd?.. tycker han e grymt bra!

Bio på Onsdag


Nu har Ammelie åkt hem :( Vi hade sjukt kul och kollade på film typ hela natten och idag med i stort sätt.
Har pratat med Jens och vi ska se Sweeney Todd på Onsdag, jiiiiiiies vad jag längtar! Den verkar vara så bra :D




Men men, nu ska jag se klart på Made på MTV och sen käka middag, efter det ska jag nog ta ett bad.
 Have it najs people!

I en annan del av köping.



Ja, nu har jag och Ammelie just sett på en annan del av Köping. Haha, alltid lika kul. De är så charmiga ;) haha.
Nu ska vi se på Poltergeist och frossa en massa chips

see ya







image102

sleepover xD

Hej hej Ammelie här på Jossans blogg!.. Sitter hos jossan och chillar xD håller på och bakar sockerkaka och koka bulgur till våran kycklingsallad.. Sjukt gott! Vi har kollat  på en film, Corpse Bride, och ska kolla på en skräckis och äta chips och godis ikväll! Spännade och gott ;) Snart är maten klar och man börjar ju blir hungrig..

Bye Bye birde! xD

My world is falling apart






image101




And I cry and no one can hear
 Inhale
 the blinded eyes that see
The chaos bring the pitiful to me
 Even though I'm wide awake
 I will in blackest night
And I wait for you
 It's cold in here, there's no one left
And I wait for you
And nothing stops it happening
 And I knew I'd cherish all my misery alone


Tröött


Somnade runt kvart över 3 i natt för att jag och Jens låg och pratade. Och efter typ 10 timmars sömn är jag fortfarande trött, konstigt nog. Ingen utav oss ville egentligen sluta prata fastän vi va bajs trötta, men jag föreslog att vi lika gärna kunde fortsätta att prata idag, så vi fick lite sömn också. haha

Ammelie kommer som sagt idag, hon ska iväg till stan först och köpa nånting så hon kommer lite senare. Men det är ju chill, hon ska ju ändå sova här och det är loooov, och allt är bara underbart najs.. nästan allt i alla fall.
När jag vaknade märkte jag också att jag har bajs ont i ryggen. Fattar inte vad jag fått det ifrån, kanske har sovit konstigt.. hmmm...

Nej nu ska jag nog ta mig i kragen och käka lite frulle och sedan hoppa in i duschen typ.
Se yaa

Doll parts

Hole - Doll Parts <3



Dunno




Idag har det varit en sjuk dag på alla sätt och vis, både en bra dag men ändå en dålig. shit, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Mene, imorn kommer Ammelie till mig och det ska bli super kul :D får se vad vi hittar på för skoj. Det var längesen hon var här, länge sen jag var hos henne också iofs.
Och någon dag i veckan kommer väl Fia också, och antagligen blir det bio med Jens. Ja, får se vad som händer liksom. Skönt med ledighet i alla fall.
Shit, känns verkligen som om jag inte har något vettigt att säga alls. Men men.
Tråkig kväll, glodde lite på Dude where's my car. älskade den filmen för några år sen, haha. Och nu vetefan vad som händer. Känner fan för att sova, men liksom.. nja.. vetefan.
Aja.. see ya folks!

Fy fan


Allt är så jävla meningslöst och jag fattar verkligen inte varför jag slösade tid det. Vill bara kräkas på hela situationen.
En jävla lång vecka kvar till Egypten, vill åka nu. Pallar inte vara kvar här,

Lördag


Har precis vaknat, fan vad jag har sovit bra asså. Sköööönt.
Ska iväg till Vällingby sen med morsan och dennis, måste lämna ett par böcker som jag lånat i bibblan där. Skulle egentligen lämnat dem igår men jag pallade inte. Får se vad som händer senare idag, men känner att jag måste hitta på något roligt iaf.. kan inte bara sitta här. Förslag nån?



pöss

Nostalgi


Haha jag och Fredrik snackar på msn, och började skicka varandra massa nostalgi låtar från när man var liten ni vet?.. men sen gick allt utför och vi fortsatte med youtube klipp tex från gamla barnprogram osv. haha, sjukt kul.
Det här var iaf ett av mina favorit barnprogram.. tider asså <3





I wanna be the girl with the most cake, I love him so much it just turns to hate

My woman asså, oh gosh <3



A lot like love


Jahapp, mysig hemmakväll det här var då.. hade vart ännu mysigare om,.. äsch, palla... det va najs.
Såg på A lot lika love, eftersom jag är så efter när det gäller filmer. Den var mysig. Lite seg ibland kanske men.
Är bajs trött, men orkar inte slita mig från datorn, då är det fanimej illa :O




Rancid - Nihlism
Skön låt som jag var typ helt beroende av i ettan.. ja, gymnasiet.











Jisses



Precis typ några sekunder efter att jag skrev att jag skulle ringa pappa så ringer han mig :O sjukt.
skönt att det var lite bättre med han <3

Kom på en sak!


Blää, nu  sitter jag här en fredags eftermiddag och har inte ett skit att göra.. suck.
Fast lite skönt på samma gång.

Juste, glömde berätta. I tisdags när jag kom hem från skolan så sa morsan typ att pappa åkt till akuten (under natten) för att han hade en sån förfärlig hosta, fett orolig jag blev. Fast blev ännu mer orolig när jag ringde honom och han sa att han åkt ambulans och allting för att han knappt kunde andas :O shit.. blev rädd där asså. Men läkarna hade sagt att det inte var något med hjärtat, och inte cancer, och de kunde liksom inte säga vad det var. Fett sjukt..
Det är lite läskigt ändå, tänk om jag går här hemma som vanligt och tror att allting är bra, så ligger pappa där hemma hos sig död eller nåt i samma sekund :O nej fyyy, ska inte tänka så mer. Måste ringa han istället...

Ha en trevlig Fredagskväll people :)

Prov


Har just haft prov på Selma och det gick bajs bra. Nu sitter jag i fotorummet uppe på 10:an i skolan och väntar på Ida som håller på att fixa lite grejer. Sen ska vi iväg till stan för Ida ska kolla på presenter till Love och hennes brorsa. Fan, då kommer man bli sugen igen på att köpa en massa, när man är som mest pank.
Men men snart äre Egypteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :D ja vet, jag tjatar men liksom.. HALLÅÅÅ?!
:D


Skola och Stan


Har nyss kommit hem från stan, där jag träffade Fredrik, Jessicka och sen Rebecka som också kom :) Det var skoj!
Fredrik köpte tre par nya skor för typ 350 spänn :O och vi gick på H&M och provade lite kläder och hade det allmänt roligt. Men jag var tvungen att åka hem ganska så snart, är sjukt seg och har prov på Selma Lagerlöf och bajs imorgon. Fast ändå så hamnar man här... suck

Aja, får väl se till att börja med skiten. Och sedan äta något. Ikväll ska jag se på du är vad du äter, haha. Alltid lika roligt ;)

byyye

Jaha...


Nu skriver jag här fast jag egentligen inte har något att skriva om. Konstigt, nu är man nästan som beroende av att skriva här, och förut var det helt tvärtom. Men det är väl positivt, förutom att det nästan inte är en käft som läser min blogg, haha. Men ni som gör det, ni kanske kan skriva någon kommentar om vad jag ska skriva här egentligen? Känns bara som om jag babblar på om skit saker liksom, Let me know folks!


Orkar knappt klä på mig nu asså, min kropp känns helt död och konstig. Men men, måste ju hinna med bussen sen så det är väl bara att sätta igång. Har prov på ADHD nu på morgonen, sen är det lunch. Och efter det är det klassråd och efter det projektarbete. Och efter det, runt tre tiden så ska jag ju möta Fredrik och Jessicka, fan vad kul det ska bli. Var sjukt länge sen vi träffades bara vi tre!
Skriver mer ikväll
Byeeeeeee

oj oj


Har just sett klart Top model, som alltid så får jag mina favoriter. Eller min favorit oftast. Men  nu har jag två, Heather och Victoria. Mumma <3 haha. Och de andra tjejerna är så jävla elaka mot Heather tycker jag, för att hon har Aspberger och så, så jävla elakt. Och en tjej, hon bablade nånting om att hon trodde att Heather skulle klänga på henne och sånt "sådana människor klänger" osv osv, asså en person med Autism eller Aspberger är ju jävligt annorlunda socialt och undviker gärna kroppskontakt, så vad är hennes problem. Kärring!




Två bilder på dem i brist på annat:






Top model


Pratar med Fia, Fredrik 1 och Fredrik 2 på msn. haha, och snart är det Top model som man inte får missa. Imorn ska jag träffa Jessicka och Fredrik i stan, vi ska åka in till vällingby och lämna tillbaka två böcker som jag har lånat (Jessicka lånade ena av mig), och sen vet jag inte vad vi ska hitta på för skoj. Fredrik ska kolla på skor på skopunkten iaf, haha. Då blir man säkert sugen på ett par skor själv, typiskt. Jag som är helt pank med tanke på resan, aja. Det är det fett värt! :)



Och snart är det lov, fett härligt! Oftast brukar jag sitta och tänka över vad jag ska göra och så, men nu bryr jag mig faktiskt inte ett skit, bara skönt att få ta det lugnt och inte göra ett SKIT. Fast det kan bli lite långtråkigt i längden. Fast det är ju Egypten sen så ;) Juste.. ska eventuellt gå och se Sweeney Todd på bio med Jens så det blir najs. Får se hur filmen är ;) verkar skit bra iaf.

Guud vad jag längtar till jag verkligen står där och packar väskan, alla tunna sommarkläder, solkräm och allting. Fan va naaaajs, jag ska bada varje dag. Det kan jag lova!
Aja, snart börjar top model, kanske skriver mer sen.
Puss

så....

då har man vaccinerat sig då, det gick bajs bra. gjorde inte alls ont, bara ett liiiitet liiitet stick. haha.
har även köpt tabletter som förebygger magsjuka och annat elände som man lätt kan åka på utomlands. så nu jävlar hoppas jag inte på att jag får ligga och kräkas och grejer när man för en gångsskull kommer bort.


Nu ska jag ta ett varmt bad och myysa..
bye

Plugg & Vaccination


Pallade inte gå till skolan idag. Känner mig så jävla stressad, fast det inte finns något att vara stressad över, helt crazy. Nu har jag läst klart boken i svenskan och ska snart fortsätta att plugga på ADHD som vi har tills imorn. Eller så gör jag det senare, för det är ganska easy.

Vid halv tre tiden ska jag möta Ida i vällingby för då ska vi vaccinera oss mot hepatit A.. eftersom vi åker snart. Jag som är spruträdd... men det går säkert bra. Sen ska jag höra om Ida vill följa med hem till mig och äta hemgjorda semlor, haha. Sen ikväll blir det väl ännu mer plugg, låter som en rolig dag.... or not
fast ikväll är det top model, så det blir najs. haha


Ska kila iväg och handla på ica nu
bye suckers

Juste...





Hittade en najs bikini när jag och Ida var och bokade resan igår. Den kostar 149 kr per del dock :(.. skulle lätt vilja ha den sen i Egypten asså...




ARGH

Nu har jag suttit och fixat och klurat med den här bloggen typ hur länge som helst, men ingenting blir som jag vill :( blää

aja, jag skänker en gammal goding från i sommras
goood shit
enjoy













Plugg


Nu har jag skrivit klart svaren på frågorna om ADHD tills på torsdag, och läst lite i boken som ska vara klar tills på Fredag, men jag känner mig bajs stressad ändå. För jag kommer liksom aldrig nån vart i bokhelvetet, den är inte dålig, men samtidigt inte super bra heller. Gaaah, måste bli klar med den, nu nu nu! Jag orkar verkligen inte läsa mer just nu.....




Ingenting roligt på tv ikväll heller, suuuck..
kan ingenting oväntat och jävligt kul bara hända just nu?

Religion


Är i skolan nu och har snart Relgion... fy faaaaaaaaaaaaaaaan
somnar snart
orkar inte var här.


Efter skolan ska jag träffa Aina och få pengar till hennes studentbiljett så jag kan köpa den imorgon. Och efter det ska jag antagligen möta mamma och kanske gå och fika, annars ska jag direkt hem och börja plugga eftersom jag har två prov i veckan och göra, + boken jag ska läsa ut.

BOOOOOOOOOOOOOORING

Egypten, Hurghada 1/3 - 08



Så! Nu var det bokat och klart. Den 1 mars åker vi :D Ida och jag.. fan vad skönt det ska bli. Can't wait. Vi gick till Ticket i vällingby idag efter skolan och tjejen som jobbade där kollade igenom datorn och då hittade hon resan för 2999 som jag och Ida också hittat på nätet, och hon tittade även om det fanns någon ännu billigare, innan eller efter. Men det gjorde det inte. Veckorna efter steg priset uppåt 10.000 kr :O fattar inte varför det är så billigt just den 1:a Mars... men men, fett najs för vår del!

Annars idag har jag varit i skolan, vilket var super trist. & nu har jag läst lite i boken som jag läser på Svenskan, som ska vara klar på fredag, + att vi har prov på Semla Lagerlöf, och frågor om boken då. Och på Torsdag har vi också prov, fast det är på ADHD, så det är väl inte alltför svårt. Men men, hade totalt glömt boken, så jag har typ hur mycket som helst kvar. Men nu har jag tagit en paus, ska bada en snabbis och sedan kolla på Design Simon & Thomas, hahahaha! Simon är så rolig och ful XD... aja, sen lär det väl bli mer läsande.. usch


Pusss

Tråkigt.


Käkar frulle nu, ska snart till skolan. Eller snart och snart, om en timme ungefär. Fan, orkar inte. Är så jävla skoltrött, även om vi knappt har mycket att göra. Usch..
Men det är bara och hålla ut, om en vecka är det lov.. och veckan efter blir det antagligen Egypten ;) OMG!!





Aja, nu ska jag fortsätta käka.. har inge mer att skriva. Baaaj

bla bla bla



Nu kommer snart Ida till mig, vilken sekund som helst. Vi ska snacka om resan och kolla runt på de billigaste :) Antagligen blir det Egypten! fan vad kul det ska bli och åka iväg med dig :D Längtar som ett as!


Vem vet, snart kanske vi ligger på den här stranden ... ;)





image65





Ångestdagen


Usch, jag hatar verkligen söndagar. Så jävla tråkig dag, det är verkligen en ren ångest dag. För då sitter man alltid typ och har inget och göra och då börjar man alltid tänka på skit som man inte ska tänka på och allt blir bara ett helvete.
Tur att Fia fortfarande är kvar.. fast inom några timmar är hon inte det :(.. aja, får se till att hålla mig sysselsatt på något sätt så det inte blir sådär.

Igår satt jag verkligen och tittade på resor 24/7, asså jag vill bara komma härifrån nu. Det värsta är att jag måste skrapa ihop fickpengar.. jag har typ pengar exakt till en resa, men behöver ju fickisar också :(.. crap!
Jag vill åka nuuuuuuuu, ifrån trista sverige. Jag och Ida ska ligga på playan och steka, och bada en massor och bara ha det underbaaaart. fuck fuck, hatar ekonomi

Gilbert Grape


Köpte en till bh idag ;) haha.. är beroende av underkläder fan. inte bra.    






Nu ska jag och Fia se Gilbert Grape och mysa  :)

Secound Hand och semlor

Dennis och Mamma mötte upp oss med bilden och vi åkte iväg och kikade på en Secound hand affär i spånga, sedan handlade vi på Willys & ÖB och nu är vi hemma och bakar semlor. Jag sitter även här och kollar på billiga sista minuten resor eftersom jag och Ida åker snart :D Fy fan  vad härligt det ska bli, helt otroligt!

Ikväll ska jag och Fia bara ta det lugnt, kanske titta på någon film. Vi skulle titta på Children of the corn igår men jag missade den eftersom Jens och jag pratade i tele i typ 3 timmar :) hahah stackars Fia..

Men nu ska jag fortsätta leta resor ;)
byye

Vem är egentligen Blondinbella?


Nu har jag och Fia vaknat och käkat frulle. Snart ska vi åka hem till Bromma och baka Semlor :D haha
fett gott det ska bli, har längtat i veckor på att få göra det :)

Åter till alla hjärtans dag, jag låg och pratade med Jens i går i tele, och vi pratade om hur jävla överskattat den dagen är egenligen. Varför ha en speciell dag då man ska visa hur mycket man älskar någon, och DÅ kan man köpa rosor och presenter och choklad och allt vad man nu köper. Det kan man väl göra vilken dag som helst? man visar väl att man älskar någon när man vill inte just på en sketen torsdag som alla hjärtans dag, jag menar, vafan...

Och en till sak jag blir irreterad på, Blondinbella. Visst, jag är säkert inte ensam om det.. men asså, Jag förstår ärligt talat inte hur hon kan ha blivit så känd pga sin jävla blogg?! jag menar, hallåå..
Hon skriver inte ens bra, asså jag har läst andra bloggar då folk skriver mycket bättre och mer intressant än hennes jävla powerwalkar och sats träningar och skit. Så jag fattar inte. Vad är det som är så speciellt med henne? en vanlig bortskämd blondin som har rika föräldrar?... fattar verkligen inte. Men vadå, jag kanske har missat något....

Jävla fredrik



Fredrik var bajs seg och kom inte till stan, eller han hade glömt fylla på sitt kort så han sa att han var där evigheters evigheter efter så jag pallade inte..

Har fått pengar på mitt konto nu, så nu har jag typ 4000 sammanlagt, utomlands here I come :D snart iaf.. lite mer kanske jag ska samla på mig först men ;)

Fredag idag, fett skönt..  E hos Fia nu så vi får se vad vi ska hitta på sen ;D


Köpte en fin Bh idag (a)




image63

Den är mer röd egentligen, inte så rosa.. men jätte fin :)

This is England


Nu kollar jag och Fia på This is England, tidigare såg vi på Detroit rock city, när Ida var här. men nu har hon åkt hem :(
Efter filmen ska vi sova, och Fia ska med till skolan imorn :)



puss

yay

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra i ordning mig för att åka och möta Fia på brommaplan :) hon kommer också så det blir nog en super kul helg! (även om det bara är torsdag)

Ska ta med mig någon film till Ida ikväll som vi kan se på och ha lite extra mys, kanske baka något? mumms <3
får inte äta massa onyttigheter egentligen, inte bra!

Måste rusa.. pöss

Överskattat

Idag är det alla hjärtans dag, vilket är en jävligt överskattad dag enligt mig. usch på den här dagen säger jag bara.
Alla stjärtans dag som jag även brukar kalla den.....
Men men, idag behöver man inte sitta hemma och vara deppig för det, ska hem till Ida senare, eller hem till hennes mammas lägenhet (hon är bortrest) så det ska bli skoj! då kan vi fira bajsdagen tillsammans liksom ;)






image61




Gah, I need to handla kläder, men jag har inga cash, eller jag har typ 500 för jag ska pierca tungan, och sen har jag annat eller ska få andra pengar in på kontot men ALLT ska sparas till vår resa som jag, Ida och Hanna ska åka på om några månader, och det är det fett värt!



Aja, bye bye suckers!

fuck




image60

ja, allt är ganska piss just nu

Fika & kolla på kläder tajm

Jahapp, idag efter skolan drog jag, ammelie och sofia till västermalmsgallerian, gick på H&M bland annat och blev jävligt suktad på underkläder och ja, ammelie köpte ett par jeans :) sen drog vi till cafét där nere och väntade på ylva, eller aa, ammelie åkte hem då. Ylva kom och vi fikade. mums <3

Sen åkte jag och ylva hem till mig, vi har flummat och haft det skoj. och nu har hon åkt hem :(






image58

skola

Nu sitter jag i skolan och om ca en tjugo minuter ska vi ha samhällskunskap, fy fan..
Efter skolan ska jag träffa ylva och det ska bli riktigt najs, vi får se vad vi hittar på .. kan väl nämna lite om det senare :P

blir väl ingen piercing på fredag heller eftersom jag aldrig blir frisk från min jävla förkylning. trodde att jag blitt det igår men tydligen inte, idag blev det värre igen .. jävla skit




ärtor ut

Vet inte


hej hej hemskt mycket hej
eh...
idag hade vi läxförhör på Religions skit.. kristendomen. usch va trist det var må jag säga!
ah, jag mår inte så prima just nu pga olika anledningar.. och jag typ orkar inte alltid blogga. även om det är en sådan enkel sak liksom. men orka skriva massa saker som inte ens är viktigt, eller intressant.

var på fest i fredags, det var skoj. jens och jag busade och ylva och jag shottade. rikitgt najs! länge sen jag var på fest innan dess asså, länge sen jag söp överhuvudtaget. men snart blir det ännu mer uppehåll med tanke på att jag ska pierca tungan så fort jag blir frisk :)

aja. nu har jag inget mer att säga


bajs bajs hemskt mycket baaajs